Pai ce sa zic, ai avut o scapare de nervi cum se zice, multi oameni au si multi merg pana la capat dar tu te-ai oprit, asta e bine.
Nu cred ca ai avut neaparat ceva cu pisica, din cate ai povestit in ziua aia cam sudai tigarile treaba care cred ca a fost din cauza ca nu iti luasesi doza in ziua aia. In general cand iti ratezi doza consecinta imediata este iritabilitatea deci imi pot imagina cum ai ajuns in situatia aia.
In alta ordine de idei, ai nevoie de interactiune cu alti oameni dar ma tem sa nu fie un grup cu interese similare cu ale tale pentru ca altfel iti vei accelera caderea.
In mod ideal ai incerca sa te lasi si sa gasesti niste oameni care au facut acelasi lucru, asa ati avea o legatura puternica care v-ar sustine prietenia si in acelasi timp v-ati ajuta reciproc sa treceti peste.
La varsta ta, lipsa unei relatii, genul masculin si dependenta da reteta pentru cea mai buna formula posibila pentru depresie care cel ami probabil este instalata intr-o oarecare masura. Iti sugerez sa incerci prin mijlocul cititului sa iti gasesti un grup de prieteni, oameni cu care sa poti comunica. Sunt sigur ca in UK poti gasi asa ceva!
PS1: Nu stiu daca TPU e cel mai bun loc pentru a cauta ajutor dar este un inceput, faptul ca incerci sa ceri ajutor este primul pas.
PS2: Nu cunosct contextul tau familial dar si suportul din partea lor ar fi important, in cazul in care ai persoane din familie de care esti mai apropiat cere-le ajutorul, spune ce simti.
PS3: Ai mentionat ca iti mai raman ceva bani extra, incearca sa te orientezi catre un terapeut poate te va ajuta cu nsite strategii sa inveti sa resocializezi.
Cred ca nu doar mieunatul pisicii te-a facut sa explodezi, ci toate frustrările împreună cu aia te-au trasnit de-o data. Este bine ca te-ai oprit la timp si plânsul e chair sănătos, te descarci. Singurătatea e periculoasă psihicului, ai nevoie sa vorbești cu cineva, poate varul tau macar?
Amuzant și trist.
Ai nevoie urgenta de prieteni, de interactionare umana.
Urăsc pisicile, dar nu mi-a plăcut când ai zis ce ai vrut sa faci.
Probabil ești un introvertit antisocial timid depresiv anxios și ți-e teamă să te bagi în seamă cu lumea, dar poți încerca să o faci online prima data și după sa încerci și în viața reală. Și dacă tot ai scris pe TPU, începe de aici. Socializează și ai sa vezi că o să ți se schimbe viața în bine.
RAY întreabă: