| AvalohAlyn a întrebat:

Ma confrunt cu o mare problema:nu am deloc prieteni.Adica am avut in copilarie dar de ceva timp,in adolescenta m-am cam instrainat si inchis in mine si in casa,am avut si o oarecare depresie si atacuri de panica si nu am reusit sa imi mai fac prieteni. Doar ma salut cu fostii amici, fostele cunostinte.Nu am prieteni si nu am avut toata adolescenta, acum am 20 de ani.Eu sunt si genul mai emotiv si mai retras.Cum sa imi fac prieteni? Ce sa fac? Ce sa fac ca sa nu ma mai simt singur doar cu parintii si bunicii si matusile. Oare voi fi toata viata asa? Se fac greu prietenii? Unde as putea sa imi fac prieteni sau macar amici? Se poate trai fara prieteni?sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai tigrule. Nu esti tu masculul alpha, ala feroce? Nu mai mieuna ca pisica. Eu te apreciez pentru ceea ce esti. Si eu sunt la fel. Stai tu linistit ca vei gasi. Persoane care te vor aprecia pentru ceea ce esti. Alea vor conta. Asa multi se lauda cu sute de prietenii, popularitate, dar sa imi spui cati raman prieteni pana la capat. Sunt multi oameni carora le spun jeguri. Nu te mai plange, fii ceea ce esti, nu te schimba doar ca sa iti faci prieteni. Mergi cu capul inainte. Asta ar fi sfatul meu tigrule.

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Merci mult de sfat.Intrebare de curiozitate Horror, cati ani ai?
Tigrii pot deveni pisici cateodatalaughing Nu stiai?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Ai dreptate..Am 18.

Multi inainte.Iti plac animeurile?

Da, imi plac.

Regele Saman, capitanul Tsubasa, Naruto se incadreaza la animeuri? Scuze dar nu le am deloc cu animeurile sau clasificarea desenelor animate.:d

Regele saman SI Naruto sunt anime..nu stiu de Capitan deoarece nu am urmarit.

29 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Problema e ca nu prea ai cu cine sa iti faci prietenii stranse, lumea e pe interes si vicleana, mai bine un caine care te apara de tigani si fraieri care vor sa se dea la tine

| CodrutEnergy a răspuns (pentru mgtow):

Ai niste fixatii pe creier pe care le arunci pe aici in stanga si-n dreapta.Nu ti-o zic la modul rautacios dar apleaza si tu la un psiholog sate ajute sa nu mai vezi INTREAGA lume asa deformat. poate ai avut tu intamplari neplacute in trecut dar asta nu inseamna sa incepi sa judeci intr-un mod atat de generalizat si mai ales in halul in care o faci tu.E o eroare de logica si nu-ti aduce nimic bun o astfel de gandire!

| mgtow a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Una e sa stai cu mincinosi langa tine si alta e cand nimeni nu te ia de prost, psihologi va trebuie voua ca radeti din minciuni si prostii dar tine minte ca om serios nu mai vezi tu nicaieri in afara de veri care mai mint dar la greu unul din ei sau 2 iti intinde o mana

Pana la urma poate genul asta de oameni atragi.cu o atitudine ca a ta, nu ma mir.Sigur ca exista oameni seriosi, dar esti tu prea orb sa ii vezi sau paranoia ta te face sa ii ratezi. Familia ta nu observa ca tu nu mai esti capabil sa vezi limpede?

| mgtow a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Eu sant un om serios de casa nu un betiv si fumator de marijuana. Tinerii de varsta mea isi strica viata cu toxinele astea si eu cautam pe cineva sa-i placa o sala, un biliard, un gratar dar cum nu e rar am iesit cu unii + ca erau persoane trecute de 30 de ani cu familie si eu nu pot sa merg toata ziua cu ei pentru ca au alte atributii la casele lor.

Nu te mai crede atat de special doar pentru ca din cunoscutii tai esti singurul care nu are astfel de obiceiuri.Lumea nu se rezuma doar la cercul tau restrans.Mai cauta, sunt destui cu capul pe umeri dar poate nu tu intalnindu-i nici macar nu iei in considerare ca ar putea fi niste oameni ca lumea fiind ai idei preconcepute si normal ca ii ratezi.
Unde ii intalnesti tu pe cei de care te plangi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Codrute, sincer la cate "zdrente" si la cati prefacuti se afla in societate eu nici nu as vrea sa atrag prea multe specimene d-astea pe langa mine. Eu am intalnit multi oameni. Da, par foarte prietenosi multi.Dar cand aflii ce prefacuti sunt si cum ar calca pe cadavre pentru nimicuri. Te lecuiesti..Cativa e suficient..Iti spun eu ca nici aia nu sunt prieteni adevarati..Foarte rare cazurile. Daca ai avea o problema mai mare as vrea sa stiu cati ar ramane alaturi de tine. Oricum cu timpul o sa imbatranesti..Sa vezi cat de putini prieteni de acum iti vor ramane aproape. Daca iti raman mai mult de un sfert poti sa consideri ca ma insel amarnic.

| CodrutEnergy a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu faceam eu acum pe avocatul umanitatii.Sunt constient de multe.
Normal ca nu trebuie sa fii naiv dar la Sofer problema e mult mai adanca.Nu e vorba ca e prudent.A facut niste fixatii, generalizeaza ingrozitor.Sa vezi ce idei are si despre femei.Nu mai crede in nimeni si nimic si e de neclintit in ideile astea.

Aa pai asta e alta treaba.Ce idei poti avea despre femei? Toti suntem egali.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare crede ce e mai bine pentru el, realitatea e dura si o vad oamenii ca mine dar daca zice lasa ca mai sant si persoane cuminti de treaba dar tot mincinoase sant ei au de pierdut ca se bazeaza pe niste minciuni. Cel mai bun prieten e cainele sau o pisica in casa laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Ma sofere stai tu linistit ca exista si prieteni adevarati daca ii cauti si ai bafta la cautat. Dar nu sunt multi ce-i drept. Dar trebuie sa nu excluzi posibilitatile.

Realitatea e aia pe care o percepem. Realitatea fara perceptie nu exista. Din "pacate" si perceptia noastra este una relativa. Tocmai de aceea este bine sa luam in calcul toate posibilitatile.

Ma Sofere ai grija si la caine ca daca turbeaza ai imbulinato.

Copii ce sa le ceri au alta gandire nu cunosc ceea ce stim noi, daca le place sa traiasca cu minciuna langa ei sa zica da bine, inteleg cand cel de langa el ii baga strambe sa fie sanatosi dar in ziua de azi cine nu are prieteni si crede ca femeile sant depravate e destept si face bine pentru ca asa e, uitate si tu dai 200€ la una care e de 4 ani casatorita si se culca cu tine o noapte. Alta care nu are servici face casting xxx pentru bani pentru ca barbatsu n-are scula mare sau BMW si lista continua aero zice ca am mers la prostituate nici nu m-a vazut nu ma cunoaste, am zis asa un pret cum e din ce am auzit si mi-au povestit dar eu nu judec pe cei care se duc la ele, nu e rau deloc si nu inseamna ca cei care merg acolo sant de joasa speta, etc. Asta e lumea in ziua de azi si ne traim viata cum vrem. Altii se drogheaza, altii impusca, omoara, fura... sa fim seriosi acum ca un om merge la femei si plateste pentru sex si nu vrea familie e bine pentru el poate si tu ajungi sa incerci si cine stie pleci satisfacut de acolo in loc sa pierzi o groaza de bani cu o gagica si intr-o zi te lasa singur.

Nu am afirmat eu ca faci tu nu stiu ce chestie, dar esti foarte confortabil cu anumite idei fiindca tu ne tot descrii mereu un razboi personal pierdut cu s e x u l feminin si tinzi sa-l extinzi la toata lumea. E treaba ta ce faci dar nu te mai astepta sa te aprobe toti. Mai are balta peste!

De ce sa fie pierdut daca eu nu le mai caut, poate s-au retras la altii mai buni sa le tina bine in carca lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decat sa ai "prieteni" de aia care stai cu ei pe afara doar sa zici ca nu stai ca "prostul " acasa, mai bine singur.

Răspuns utilizator avertizat
| a3e6u9 a răspuns:

Poate nu ai prieteni reali, dar văd că ai prieteni imaginari.

| anonim_4396 a răspuns (pentru a3e6u9):

Hai nu fi si tu rautacios...

| CodrutEnergy a răspuns:

laughing
Muzeu de oameni TPU-ul.
Se si da marele observator, singuru` care vede realitate.La modul in care priveste chiar zici ca e echipat pe bune cu dispozitivul ala din poza
Imi zicea mie mai devreme ca el e"om serios de casa" dar se intelege din ce a raspuns acum la ceva ca el apeleaza la prostituate si se da mare exemplu de moralitate pe care la altii n-o gaseste.

Stiu tot ce gandeste. Il stiu de ani de zile pe site. Nu stiu ce tot insista sa demonstreze. Poate ca undeva are si el o parte de dreptate, dar intr-adevar, când incepe cu prostituatele sau papusile gonflabile, deja te pune pe gânduri.

De papusi gonflabile nu am vorbit reall doll da si daca stai sa te gandesti bine peste 10.000 de americani au una in casa alta e daca vreti sa fiti inselati si sa o duceti rau in familie treaba voastra. Despre prostituate nu stiu eu aflasem niste tarife dar nu am mers la ele deloc.