| blackann a întrebat:

Ma contrazic cu cineva si vreau parerea voastra, fratilor.

Compatibilitate zodii - femeie varsator + barbat rac?

Exista vreun cuplu nontoxic? Va aflati printre ei sau cunoasteti pe cineva?

Seara zemoasa, domnilor si doamnelor!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contează neapărat ce zodie este unul sau celălat, depinde și de ce personalitate au, ce pasiuni și interese au, de potrivirea de caracter sau de famiile ori mediile din care provin cei doi.

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Compatibilitate zodii - femeie ...barbat"

e o frecție (dacă vrei, cu marmeladă dar tot aia e)

| dullcat a răspuns:

Zodiacul si semnele zodiacale sunt amuzante de citit si interpretat, insa sa compari o intreaga relatie si succesul sau esecul ei bazandu-te pe zodii nu este deloc ok.Sa stii ca, teoretic, pe langa zodii mai exista si ascendentul care poate fi diferit fata de zodia ta.

Apoi, daca vrei totusi sa te mai contrazici cu prietenul, gasesti pe net astfel de descrieri pentru compatibilitati sau necompatibilitati :

https://www.zodiacool.ro/zodii/zodiac-european/compatibilitate/varsator/rac

https://www.unica.ro/compatibilitate/varsator-rac

| blackann explică (pentru dullcat):

Pai eu nu cred in mizeriile astea, dar pe net scrie ca nu se potrivesc oricum, deci i-am demonstrat ca oricum o da, e un mare c*cat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam că e ceva de capul tău.
Dar se pare că până aici o fost.
Să crezi în zodii, tu care nu crezi în nimic?
Cam pueril, sincer.
Nu există cupluri perfecte și super compatibile dacă totuși asta este întrebarea ta. Sau dilema ta. Nu cred nici în prostiile de zodii, dar sincer nici în retardata asta de compatibilitate. De când e moda compatibilității ăsteia, voi ați observat că nimeni nu mai e împreună sau măcar nu împreună cu cine îi e super drag, dar nici multă lume nu se mai căsătorește?
Vreau să spun că avem compatibilități, ale dracu compatibilități, dar nu mai avem oameni care se iubesc pe nicăieri. Toate astea nu vă pun pe gândit? Și nu trebuie să mă ascultați musai pe mine, nici măcar nu sunt fană relații, dar ascultați-mi observația.
Nu spun acum, că nu ar fi important să cunoști persoana cu care vrei să-ți împarți viața și să o privești din toate unghiurile până să faci un pas mai profund, dar de aici la a alunga pe cineva că ți-a zis nu știu ce zodiac sau cine știe ce compatibilitate că tu nu te potrivești cu aia sau ailaltă, doar că așa spune cine știe ce gând sau idee, mi se pare too much.
Important este ce simți tu despre omul cutare, cât de compatibilitate sincer, eu una aș observa ca fiind mai important a alege un partener care să te completeze decât unul la fel sau unul super compatibil, ba chiar sincer, m-aș axa mai mult pe treaba cu "trauma" pe relațiile de cuplu, decât compatibilitate ( eu una așa aș explica clienților mei la cabinet, dacă aș deveni psiholog de cuplu).
Prin traumă mă refer la faptul că, degeaba îl iau pe ăla sau aia super compatibilă cu mine, dacă eu am avut o traumă cu mama sau cu tata, în copilărie și acea persoană, e la fel ca mama sau tata ori pur și simplu persoana aia are aceeași traumă ca mine și prin felul ei de a fi, ea mi-o declanșază pe a mea. Ideea este că oricum ai privi relațiile de cuplu, uneori e ok ca în relații să te și vindeci, nu să amplifici niște dureri sau traume.

| blackann explică (pentru anonim_4396):

Ba, de ce-mi scrii romane si aici cand nu-mi pasa de asa ceva? n-am avut rabdare sa citesc, dar cum dai tu sfaturi de relatii? tu oricum nu vrei asa ceva si nu stii cum e, deci lasa-ma cu "puerilitatile" tale.

| anonim_4396 a răspuns (pentru blackann):

Wait!
Am avut această polemică discutată o dată, chiar la facultate, funny e că, exact un profesor susținea ceea ce susții tu, pe când studenții strigau deranjați că un psiholog oricât ar vrea să treacă prin toate problemele și poveștile doar ca să meargă pe o ramură anume, nu are cum. Așa că e un punct de vedere și acesta al tău, dar nu ai cum să obligi un psiholog să nu meargă pe o anumită ramură, doar că el nu a experimentat acel lucru, e greșit. Repet, nu mă dau psiholog, dar am explicat lucrul acesta deoarece observ că mulți trăiesc cu această idee. Și e valabil pentru orice domeniu, în care la fel să zicem ar necesita o oarecare experiență personală a prestatorului de un serviciu. Nu ai cum ca om să treci prin toate experiențele Universului, e imposibil.
Și eu ți-am răspuns la întrebare, și tot ce am susținut acolo susțin în continuare, nu-mi schimb părerea, dacă nu-ți place atunci nu-ți mai răspund. Dar tu citești doar ce-ți place ție sau cum?
Nu pricep nici cum adresezi o întrebare despre zodiac și compatibilitate, dar susții că nu te interesează.
Dar mă rog, asta nu este problema mea. Eu ți-am lăsat o abordare destul de analizată zic și gândită despre subiectul compatibilitate, așa cum îl văd eu, e problema ta ce alegi să-ți placă sau nu ca și răspunsuri.

| dolceromania a răspuns:

Nu contează zodia, în viața de cuplu apar multe probleme și atunci multi evita problema reală dând vina pe zodie, pe cucuvea, etc.