Sper ca intr-o zi sa apara persoana care-mi va alina durerea. Important este sa nu-ti pierzi speranta. In acele momente nu exista "medicamente"...
Wai da ce nu fac : pun mp3-ul in urechi si merg si ma plimb mult, ma imbrac cu haine si le combin, dansez, gatesc, ies in oras la un suc! cand ma doare de nu mai pot : plang si plang si plang, ma descarc si ma simt bine apoi! aprind o tigara, ies pe geam, ma ocup de florile mele din casa, sun o prietena, citesc ceva interesant, scriu poezii si fac orice ca sa scap de durerea aia! fa si tu ceva de aici, e doar un moment care poate cateodata dureaza saptamani, nu te lasa batut/a de acest sentiment! viata merge mai departe si iti spun eu asta care ma lupt de 3 ani cu depresia si n-am luat nici macar o pastila! si asa mi-am stricat si sanatatea din cauza chestiei asteia! bafta multa! life it's a game, go on, keep up and don't give up!
Ii dau doua palme sufletului, il inchid, arunc cheia si pun creierul in locul sufletului.Macar ala nu imi face fente cand ma astept mai putin