Nu mi-o lua in nume de rau, dar se pare ca tu esti acela cu iq mai mic, odata ce nu ai fost capabil sa intelegi sfatul corect si direct pe care femeia ai ti l-a dat, cu buna stiinta, ca sa iesi din starea de prosteala in care te scufunzi, in felul asta scapand de ganduri negre si lenea care te domina si care duce la prosteala.
Vorbeste violeta pe care toti o detesta de pe server
Chiar ma doare in curr de aia care ma detesta!
Faci generalizari eronate asa cum si omul acela, in calitate de psiholog, si-a facut treaba in mod eronat, in cazul tau.Fie asta, fie ai inteles tu complet gresit? Unii oameni se ataca indiferent de modul in care le vorbesti.
Ca sa poti masura IQ-ul cuiva trebuie sa ai in fata niste teste de acest gen, altfel nu ai cum sa cunosti IQ-ul cuiva,dar am inteles la ce te referi
Doamna care ti-a zis asta nu avea neaparat IQ scazut,dar in fine
Tu ai fost la psiholog insa "gandurile negre" se rezolva cu pastilute in gura, asta este, cu chimicale nu cu vorbe
Trebuie sa ai o ocupatie, un servici asta este corect, dar in cazul omului care nu sufera de depresie si alte tulburari, caci in cazul celui cu tulburari poate sa aiba sau nu servici, manifestarile vor exista in continuare
La anxietate poate o ajuta dar sa nu-mi zici mie ca la halucinatii te ajuta munca ca e ilogic.
Nu ai citit corect, am zis ca in cazul omului cu tulburari, nu ajuta serviciul cu nimic, doar ca ai unde sa te duci si de unde sa vii, adica mai iesi mai socializezi, nu te izolezi, de asta multi cred ca depresia o rezolva iesitul in aer, socializare si a avea o ocupatie, insa nu este chiar asa!
Halucinatiile sunt cu totul altceva si nu sunt compatibile cu serviciul...
Tu vorbesti prin halucinatii la modul general despre schizofrenie, evident ca la acest nivel nu ai ce servici sa iti desfasori mai ales fara un tratament adecvat!
Ganduri negre in ce sens? In sensul de depresie/apatie, ganduri autovatamatoare? Sau ganduri negre gen omoruri, talharie, viol, vatamare, etc?
Pai du-te la un loc de munca care iti place si poate asa nu mai ai ganduri negre.
Si dupa ce termini munca? cum ma tu nu ai niciodata ganduri ciudate? toti la avem, nu exista om sa nu aiba ganduri ciudate.
EuCaAsaSpunEu întreabă: