Eu consider ca acest fapt tine de personalitatea fetelor in cauza, ele vor sa-si expuna corpul pentru a fi admirate si considera ca, asa isi fac o faima si mai castiga si bani din aceasta "afacere". Daca sunt foarte tinere, nici nu cred ca isi dau seama de ce consecinte pot sa apara, dupa ce un asemenea pictorial apare intr-o revista pentru adulti, care de regula, este cumparata de barbati.
Unele considera ca asa devin vedete si au ales sa-si faca o cariera in domeniul modelingului ori al cinematografiei si atunci prezinta aceste poze ca un fel de "portofoliu". Eu cred ca nu este o metoda buna, pentru este destul de socanta si asa ar trebui sa fie ca, fiecare persoana sa aiba niste parti ale corpului "pazite" de invazia in intimitatea acelei persoane. Sunt insa persoane cu o asa zisa inclinatie spre exchibitionism, care se simt bine daca stiu ca altii se ulta la ele cand nu sunt imbracate, dar aici intram deja in zona patologicului si cred ca, ar trebui sa le dea de gandit ca nu intodeauna "scopul scuza mijloacele", pentru a face acest lucru pentru bani. Intodeauna insa se vor gasi persoane care sa fie tentate sa castige bani fara sa faca mai nimic si atunci nu le intereseaza daca prin aceasta se expun in aceasta forma. O persoana adulta ca Mihaela Radulescu a raspuns la aceasta intrebare ca, a facut acest lucru pentru ca fumatorii, sa gaseasca o alta ocupatie ca, aceea de a privi un pictorial ca cel expus in reclama antifumat, in loc sa fumeze, iar banii primiti pentru acea reclama, i-a donat pentru actiuni sociale.
Mai mult ea a considerat ca are ce arata si ca nuditatea nu este o rusine, ea a fost cantata de poeti si imortalizata de marii pictori si sculptori asa ca, femeii nu trebuie sa-i fie rusine de corpul sau. O fi si aceasta o forma de interpretare, care de altfel se practica si in profesia de actor de cinema.
Ehe', ce aiureli te frământă şi pe tine. Ideea e că fiecare face ce doreşte. Nu trebuie neapărat să înţelegem noi de ce aleg ele asta. Cred că e un fel de mândrie, sau ceva de genul pentru corpurile lor.
Succes!
E treaba lor, ia bani grei sa apara acolo si isi mai fac si publicitate. e un lucru de lauda pentru ca esti admirata de mii de oameni si nu oricine ajunge sa apara intr-o asemenea revista
Si eu cred ca e o mare prostie, sa pozezi in playboy pentru a te face cunoscuta. dar cred ca fac asta pentru bani, castiga foarte mult din asta, de aceea le tenteaza.
MadaAwwr întreabă: