Pe mine nu prea ma critica ca am cerc inchis de cunostinte, dar si daca m-ar critica nu iau in seama si treaba lor.
Pur si simplu nu imi pasa, trec mai departe, imi vad de ale mele, uneori ma mai contrazic, depinde de context. Asa este societatea, nu ai ce sa-i faci.
"csf n-ai csf"
Oamenii care te critica fac parte din societate.
"Mă frustrează faptul că eu nu critic, judec pe nimeni dar alți mă critica..."
Daca tu nu critici, judeci pe nimeni asta nu inseamna ca nu vei fi criticat, judecat, etc. Nu exista o lege, regula universala care se aplica in legatura cu nu fac aia nu ar trebui sa mi se intample aia sau ar trebui sa mi se intample aia.
"...voi cum treceți peste asta?"
Am spus ce fac eu in primul comentariu.
Deci treaba asta pe mine m-a afectat și încă mă afectează. Sunt o persoană ce ține minte chiar și o critică adresată pe când aveam 5 ani.
Cum trec peste asta? Greu de spus…Contează și cine îmi atribuie insultele și judecata.
Mătușa mea din partea lui taică miu m-a judecat și încă mă judecă.A văzut pe atunci ca i-am permis și mă umilea de față cu toți.’’Tu nu ai iubită’’sau ‘’De ce nu te angajezi undeva’’Pe lângă faptul ca îmi dădusem demisia de o lună. Adica nici nu plecasem bine de la serviciul respectiv și se răstea pe mine.Sau ca de ce nu mă tund sau îmi iau barba.
Și la ceilalți verișori nu le spunea nimic, și eu am fost primul care m-am angajat pe atunci.
Deci avea ceva personal cu mine și încă are.Ce am făcut? Cand era o sărbătoare și trebuia să vină toate neamurile la țară.Nu mergeam. Daca era o nunta și era prezentă.Nu mergeam! Pana când i-a spus Taicamiu motivul și după spunea ca își cere scuze.
Dar cu mine nu merge dacă mi-ai greșit să nu te mai văd în fața ochilor și nu am mai avut tangențe cu ea de 2 ani și ceva.
Așa și cu 2 foști prieteni care aveau tot ceva personal cu mine.
I-am blocat și evitat până s-au plictisit și fiecare a luat-o pe alt drum.
Deci concluzia evită-i ca asta doare cel mai mult.
Stii vorba aia cu Gura lumii nimeni n-o astupa? Foloseste-te de asta ca sa afli ce oameni ar trebui tinuti aproape si care nici nu ar mai trebui sa iti treaca prin minte
Uite ince o vorba de duh - Fiecare dupa sufletul lor primeste.
RAY întreabă:
Constantin200787 întreabă: