Faci ce vrei. Superstiţiile trebuie lăsate acolo unde trebuie: în mintea prostului.
Da, e un simbol din taoism. Stii tu, taoism, religia aia cu batrani mici si grasi, fara par in cap, si cu barba... Ala e taoismul
Nu-ti fa doar pentru ca e "cool" si tu nici macar nu stii ce inseamna, ce simbolizeaza.
In religie n-ai voie sa-ti modifici nimic la corp! absolut nimic! Mie, tatuajele mi se par o prostie! nu iesi in evidenta cu ele, nu esti mai frumos, desptep, smecher...etc! Din partea mea, daca vrei, poti sa-ti faci, dar mie tot o tampenie mi se par tatoajele!
Ba frate ce rezolvi facandul tu crezi ca esti mai smecher. Da esti pentru toate proastele care te plac pentru corp, fa.ti trebuie ta nu e legat de religie dar in general e fff pacat sa iti bati joc de corpul tau. Fai ce te taie capul
Nu are nici o legatura cu religia sau din astea.Tu poti sa iti faci ce vrei pe mana ta!
Este un pacat foarte mare! Acest pacat se curata doar rin Canon, la preot, cu multa credinta, daca faci acest Canon la udecata nu il vei mai avea! Si eu eram foarte pasionata de tatuaje, in secial initialele e incheietura, ceva gen mai mic, tatuaj "initiale" sau ceva fain scris mi-ar place! Succes! Gandeste-te la Dumnezeu prima data! FUNDA?
ShowYourSwag întreabă: