Doamne eu trec in clasa a 8
anul pe care treci va fi destul de stresant e anul greu ca sa zic asa incepi chimia
succes...nu trebuie sa fii de 10 incontinu poti si un 9 sau un 8 acum depinde ce situatie ai la familie nu te mai stresa asa asa faceam si eu ca tine acum n-am nici un stres iau si 9 si 8
succes ai grija de tine nu trebuie sa te stresezi ca nu-i sfarsitul lumii
Vorbeste cu parintii nici ei ar putea face fata stresului la care esti supusa tu:-s si inca ceva: nu renunta niciodata la lucrurile care te fac fericita incearca sa fi optimista
Buna. Te inteleg perfect.Acum cativa ani am avut un program cam ca al tau:scoala, pian, pregatire la mate, pregatire la engleza, de invatat la o groaza de materii, teme, pregatiri pentru concursurile scolare etc.Am vorbit cu parintii mei, si le-am spus ca nu mai pot sa continui asa. Ei mi-au mai redus din activitati si acum am si eu timp liber. Tin minte ca acum vreo 2 ani, tanjeam sa ma duc pe bulevard cu rolele, dar n`aveam timp, sau cu bicicleta.
Asta e calea, vorbeste cat mai repede cu parintii tai, pentru ca o sa obosesti si nu o sa mai dai randament maxim la scoala.In locul tau as renunta la 2 dintre acele activitati.
La care dintre ele sa renunti, e alegerea ta. . Iti urez multa bafta la scoala.Si incearca sa scapi mai repede de stresul asta ca nu iti aduce nimic bun. Pupici