| gladiatoru5000 a întrebat:

Ma hartuieste un vecin eu stand la concubina..am fost deja de 2 ori și nu m-a băgat în seama.El fiind fost polițist, ce e de făcut?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intai iti faci viza de flotant la concubina, ca sa demonsterzi Politiei ca tu locuiesti legal acolo si apoi poti sa-ti reclami vecinul la politie.

| gladiatoru5000 explică (pentru Violleta2022):

Nu pot sa îmi fac ..ca ea nu si-a facut moștenirea după mama ei

| Violleta2022 a răspuns (pentru gladiatoru5000):

Pai, sa-si faca succesiunea dupa mama ei, apoi sa te ia in spatiu si atunci ai dreptul legal sa stai la concubina, fara sa se mai lege nimeni de tine.
Ori sa se mute concubina la tine, poate tu nu ai vecini care te hartuiesc.

| sierra1 a răspuns:

"Ma hartuieste un vecin ...nu ma băgat în seama"

hotărăște-te ori te hărțuiește ori nu te bagă in seamă

| gladiatoru5000 explică (pentru sierra1):

Ma urmărește toată ziua.

| sierra1 a răspuns (pentru gladiatoru5000):

și care-i problema? e și el curios!

| lpavel a răspuns:

Cand te mai hartuieste sa-i zici ca daca nu inceteaza suni la 112 si il reclami! Iar daca nu inceteaza, atunci exact in clipa cand te hartuieste suni la 112 adica Politie si zici ca vrei sa faci o reclamatie impotriva vecinului politist care nu-i convine ca mai stai din cand in cand cu iubita ta si te hartuieste mereu! La politia locala nu poti sa-l reclami ca el e politist acolo si ca ii rogi sa ia masuri!

| pufulescu a răspuns:

Nene gladiatorule, ca sa stai la concubina trebuie sa te inregistrezi matale la adresa respectiva si inclusiv la asociatie ca sa plateasca doamna concubina cheltuieli pentru doua persoane sau cati sunteti acolo.
Imi pare rau, asa e legea, nu se poate altfel si nici vecinii nu au chef sa va plateasca voua spalatul dupa activitati intime.
Eu zic ca de asta te hartuieste mosneagul in cauza, cunosc din practica situatia.

| gladiatoru5000 explică (pentru pufulescu):

El nu ma place vrea sa scape de mine ..cauta sa ma provoace.