| Ingrid97 a întrebat:

Ma intreb si eu ca orice om. Oare RAIUL-IADUl exista? Adica stau si eu uneori si ma gandesc ca odata ce ai murit ai inchis ochii si gata tot in jurul tau e negru.Acu nu zic ca nu cred in rai sau iad dar. poate sunt pur si simplu niste povesti.(in orice caz o sa vad asta cand o sa mar cel mai sigurbig grin)

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Stintific nu exista
Religios e o intreaga problematica.Se intampla atat de multe in cele 40 de zile dupa ce mori cu sufletul, ca mai mult te sperie decat te bucura. Cel mai mare mister al omenirii va ramane intotdeauna moarte pentru ca au trecut atatia mii de ani si nu avem absolut nicio dovada concreta, materiala a cum e "dincolo"

| Firefly a răspuns:

Nimeni nu stie daca exista sau nu.Toti ne dorim ca dupa ce murim sa mergem in Rai, dar cred ca fiecare isi imagineaza Raiul intr-un mod diferit.
Acum depinde daca crezi sau nu in Dumnezeu. Daca crezi in Dumnezeu atunci iti poti imagina ca dupa moarte, sufletele parasesc corpul si merg in cer. Daca nu crezi in Dumnezeu, atunci nu ai de ce sa crezi in Rai/Iad.

| Narfundo a răspuns:

Nu pot fi sigur de rai sau iad, dar binele si raul exista pe pamant cu adevarat.Este vorba despre niste energii. Noi nu stim de unde provin acestea, ai auzit si tu despre oameni care muta obiecte cu puterea minti, sau oameni care ucid numai printr-o simpla privire.Acei oameni sunt inconjurati de energii negative sigur.{Dracilaughing}}. Raiul si iadul ar putea exista, doar nu sunt nascociri aiurite ...care oamenii le-au crezut atatia ani.

| cosima11 a răspuns:

Nu`mi zice ca e totul negru in jurul meu dupa ce mor, ca ma sufoc :))) sunt claustrofoba:-s :D
glm:p

cat despre existenta raiului si a iadului.hmm.nu stiu ce sa zic.eu am citit odata ceva pe net, iti dau si tie sa citesti daca o sa ai rabdare.pe mine m`a impresionat si numai cand ma gandesc mi se face pielea de gaina.

http://www.munteleathos.com/......ea_noastra

poate aici o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta. fa`ti timp te rog, si citeste:*

| Dorian_3315 a răspuns:

Buna pai asta e o conceptie stiintifica, faptul ca tu crezi ca atunci cand mori inchizi ochii si gata este un curent mai des intalnit. Ce este drept, generatia noastra e una mai mult stiintifica decat spirituala dar ai incredere chiar daca tu crezi ca nu exista roaga-te pentru ca sunt foarte multe marturii si dovezi care confirma existenta lorhee hee
Sper ca te-am ajutat ceauwinking

| TiTaNN a răspuns:

Buna, sunt ce credinta ca exista raiul si iadul.
Exista marturisiri pe youtube precum:http://www.youtube.com/watch?v=OwTgXp0YpCY
Si astazi am vazut un film despre Iad, cauta filmul online: Dantes Inferno.
Scrie in Biblie ca oameni nici nu pot sa isi imagineze chinul din Iad, si uite imaginatia omuliu.