| Mihaela2023 a întrebat:

Mă numesc Mihaela şi am o problemă.M-am certat cu fostul meu prieten pentru ca a spus minciuni despre mine si i-am scris un comentariu pe Facebook în care l-am jignit.
Si nu mai am acces la Facebook, scrie că va fi inchis timp de 30 de zile. Credeți că cei de la Facebook au citit mesajele care le-am trimis? Eram nervoasă şi i-am trimis un mesaj cu înjuraturi şi amenințări prietenului meu. Facebook va lua in considerare acest mesaj? îmi este teamă şi nu ştiu ce să fac. Vă rog să mă ajutați.

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti fie teama! Te vor pedepsi putin prin a nu mai putea folosi Facebook maxim 1 luna apoi va reveni totul la normal! Pana atunci mergi la o prietena si iti faci un alt cont de la ea de acasa ca de la tine nu vei putea, apoi dupa ce l-ai facut il poti folosi si la tine acasa...

| VoidEternal a răspuns:

1.Play stupid games, win stupid prizes.
2.Te-a raportat. In functie de cat de serioasa e treaba iti pot inchide contul definitiv mai ales daca e vorba de amenintari.
3. Vezi inca o data punctul 1.

| dullcat a răspuns:

Nu sta nimeni de la Facebook sa citeasca, e posibil ca ti-a fost raportat comentariul si atunci sistemul il sterge automat cand detecteaza niste cuvinte specifice. Data viitoare incercati sa rezolvati intr-un mod mai civilizat, ca oamenii, vorbind fata in fata, nu injurandu-va ca la usa cortului pe retelele sociale, fiindca nu-i frumos pentru nimeni si nici productiv.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"i-am trimis un mesaj cu înjuraturi şi amenințări "
Si e frumos ce ai facut? Nu te-au invatat parintii sa te porti si sa vorbesti frumos?
Lasa ce "crede" Facebook. Ce crede baiatul ala despre tine?