Buna! Da, si eu ma plictisesc!
1. Pai imi place sa ma plimb prin oras, sa stau pe P. C, sa ma uit la TV, sa inot, sa dansez
2. Imi place foarte mult fast-food (pizza, BurgerKing, Kebab), si urasc ciupercile, pastele.
3. Roxana - ne cunoastem de la gradinita
Alexandra- ne cunoastem de cand eram ff mici, si ma inteleg foarte bine cu amandoua. Ele sunt din scoala generala. Acum la liceu am vreo doua prietene bune : Andra si Ramona
4. Sa ma uit la TV. sa stau pe P. C, sa ies in oras, in niciun caz sa citesc (citesc reviste in general )
5. Ma simt foarte bine in corpul meu! Consider ca arat normal. asta e important. E frumoasa Bianca Dragusanu, dar naturala nu este! Are 7 operatii estetice! Fara aceste operatii ar fi fost foarte urata! Nu as vrea sa fiu in pielea acestei papuse de plastic!
Taylor Swift, e foarte frumoasa!
6. Pai, romana nu prea imi place. la gramatica nu pot retine toate definitiile alea, dar la literatura ma descurc! Matematica imi place. Algebra in special
7. Pai, 8, 9, 10! Am avut medii destul de mari (foarte mari), mi-a iesit 9. 87. Deci 9 si 10 iau in general. Pe moment am un 8, doi de 9, si patru de 10.
1.Sa cant
2.Hmmm...friptura de pui
3.Mama
4.AMtrenament(cantat, judo si ninja
5.Ashley Tisdale
6.Muzica evident
7. 8
Hey!
1.muzica; xplimbarile
2. pizza. spaghetti; x
3.alex si georgy; x
4.sa vorbesc cu prietenii, sa ies in oras
5.ca mine
6. sport, chimie
7. 6, 7
1.care este hobyul tau? sa dorm
2.mancare preferata cartofii parjiti facuti de mine :X pun de toate in eii =p~
3.prietenul cel mai bun : Nu mai cred in pritenii doar in amici am fost tradata de prt care care puteam face orice pentru ele un lucru e sigur FAMILIA E DE BAZA
4. ce iti place sa sa faci cand ai timp liber.sa ma uit la filme, meg la terasa, club, o plimbare cu amicii si atat...
5.ca cine ai vrea sa artati fizic. nu vreau sa arat ca nimeni.chia daca nu prea imi plae corpu meu ) vreau sa raman asa.Numai ca putin mai slbutza
6.care este materia preferata WTF. n'am asa ceva
7.care este nota care o iei tu de obicei la scoala? 4 )
1.Nu am unul
2. Fast Food-urile.
3.O fata... (nu dau nume)
4.Sa ma relaxez cu prietenii cel mai des.
5.Cu nimeni! Mi-e bine asa!
6.Mai multe:istorie, geografie, matematica, romana, engleza.
7.10 (nu ma cataloga tocilara)
Buna:*
1:basket
2:pizza
3:nu am favoriti
4:sa stau p pc
5:ca.selena gomez
6:engleza
7:. 8
1. Dansul, handbalul
2. Pizza, cartofi prajiti )
3.Cristina