| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ma plictiseste mentalitatea celorlalte persoane si nu stiu ce sa fac sa fiu eu insumi cu adevarat. Oare viata trebuie traita neaparat dupa regulile celorlalte persoane sau regulile celorlalte persoane sunt lectii importante invatate din greseli inca din timpurile vechi?

5 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Viata trebuie traita dupa bunul plac, traiesti dupa regulile tale, nu dupa regulile altora, ca doar e viata ta, nu a lor.

| Winddd a răspuns:

De ce te-ar impiedica mentalitatea altora să fii tu? Mulți greșim și ne modelăm după bunul plac al societății și a părerii celor din jur. Dar nu e ok, ne oprim din a fi liberi și din a face ceea ce simțim, și ne facem rău doar pentru a fi ceea ce alții consideră că e normal. Și ne schimbă din teamă de a nu fi respinși de ceilalți, dar dacă ceilalți nu acceptă ceea ce suntem, atunci nu-și au locul lângă noi, oricât am ține la ei. Cred că pierdem mult mai mulți oameni de calitate atunci când nu suntem noi, pentru că nu le dăm șansa să ne cunoască în totalitate. E viața ta, probabil că e singura, și e păcat să nu fii tu. Oamenii care te vor în viața lor, te vor accepta cu totul. Și nu trebuie să ții cont de regulile și lecțiile celorlalte persoane. Asta pentru că viața ne dă un test fiecăruia, iar întrebările sunt diferite, de asta am da greș dacă am încerca să copiem. Crede-mă că degeaba vezi greșelile și ce a învățat respectiva persoană din ceea ce i s-a întâmplat, până nu dai tu cu capul, degeaba.

| T0T a răspuns (pentru Winddd):

Dacă mai și gândești nu e nevoie să dai cu capul. În primul rând trebuie să înțelegi de ce e bine să faci un lucru sau nu că altfel e degeaba.

| Winddd a răspuns (pentru T0T):

Nu-mi spune că tu n-ai dat cu capul. Toți mai greșim, suntem oameni.

| T0T a răspuns (pentru Winddd):

Nu am dat de aceea nici nu am regrete. Sincer nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut iar eu zic că am fost mereu conștient de deciziile mele.