Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2024 sunt:
Bună! Știu ca nu am o întrebare bună, dar mă macină lucrurile astea de mult timp, de asta vreau sa cer părerea unor persoane mai mature decât mine. Sunt minoră, sa se țină cont de asta, ...? (mai mult)
Salutare! Recomandati-mi va rog un brand de ceasuri bun si de calitate pana in 1000€. Eu m-am gandit la Tissot, ce parere aveti de acest brand? Astept si alte variante! Multumesc!
Hei, TPU, dacă din bulimică doresc să devin anorexică, deoarece am văzut eu ce fel mă ucide mâncarea, deloc. Oare e posibil? Adică ținând cont că stomacul s- a mărit și eu nu o să- i ...? (mai mult)
Am niște probleme cu erecția in timpul actului sexual nu mi se scoala penisul sau mi se scoală dar durează maxim 1- 4 minute menționez ca am 20 de ani si nu am nici o problema medicala. Doctorul ...? (mai mult)
Buna seara. de curand am scos gutuiata din bidon, lichidul. ce se poate face cu acele gutui taiate din bidon?
Bună seara! De ce tot pâlpâie becul și centrala face un zgomot urât? Există risc de scurtcircuit!
Ba am primit cadou un robotel Sphero- BB- 8 dar nu merge sa ma conectez la el si sa I dau comenzi gen sa mearga prin casa, etc.Ce sa fac? De 3 zile ma chinui cu toate aplicatiile, net bun, Bluetooth ...? (mai mult)
Hei, TPU, cititul mai are rost pentru oamenii introvertiți și antisociali? Adică de mic copil aud de ideea "Ai carte, ai parte." Dar eu am citit tot felul de cărți, multe chiar de psihologie ...? (mai mult)
Nu știu cum faceți, dar voi reușiți să fiți liniștiți știind că trăiți ca niște oameni necunoscuți din mulțime?! Fără succes, fără reușite care să fie prin gura tuturor și fără...? (mai mult)
Crăciun fericit tuturor! Neavând alternative am comandat prin Glovo! Pe Glovo suma cu tot cu taxe era în jur de 60 de lei, eu am platit exact cat mi- a arătat pe Glovo, dar când vine curierul vad...? (mai mult)
Bună ziua! De ce zic reporterii ca exista Mos Crăciun? Chiar exista? Am instalat aplicația Norad și îmi dădea unde se afla moșul!
Îmi poate da cine va un cod de invitație vă rog pentru Shiroazu.net
Întrebare pentru oamenii singuri. Nu- i așa că atunci când rămâi singur în Univers, nu te mai prea atrage nimic și nici nu prea mai crezi în nimic?! Dar nici nu mai ești dispus să oferi?! ...? (mai mult)
Credeți că există și relații unde e diferența de vârstă 25- 30 ani care poate dura? De ex; și eu am o mătușa care e diferența dintre ea și bărbatul ei de 20- 25 ani și sunt de mulți ani...? (mai mult)
Hei, TPU, ce credeți despre persoanele care fug de intrigi și de viețile astea prea complicate și adică ajung în punctul de a nici nu mai ieși din casă doar pentru a "nu i se întâmpla ceva"...? (mai mult)
Hei, voi ce credeți de ideea că un copil sensibil, devenit adult sensibil va avea o viață bună doar într- o familie bogată?! Adică la cât de grea e viața asta și pe clase împărțită,...? (mai mult)
Crăciun Fericit tuturor utilizatorilor!
Crăciun fericit! A mai lucrat cineva prin intermediul Moveos? Am aflat ca voi fi repartizat în Timișoara la o fabrică. Vroim să știu condițiile de cazare, am căutat și TPU și am găsit 2 întrebări...? (mai mult)
Salut, acum 2 zile am jucat fotbal cam 5 ore continuu si a doua Zi ma durea in zona inghinala adica sub burta.A treia zi adica azi ma doare la fel dar nu stiu ce am.Am.cautat si de apendicita si de hernie...? (mai mult)
Salut! Are cineva idee cum se numeste canalul de yt al unui vlogger din perioada lui zmenta, tequila, mikey (aprox 2012) care il imita pe Johnny Depp si statea pe o canapea si povestea uneori cu chitara?...? (mai mult)
Voi cum va petreceți sărbătorile : craciunul și revelionul?
Inteligenta artificială este lăudată prea mult. Pe cât de folositoare și interesantă este, aceasta este considerată de unii oameni un fel de "salvare" sau unealtă folositoare, dacă inteligența...? (mai mult)
Buna, daca sunt minor si am dat comanda de tv pe eMAG sa o ridic din showroom, il pot lua sau trebuie sa fiu major? Mentionez ca am platit online cu cardul mamei cu acordul ei bineinteles
Craciun fericit la toti!, Ce mai faceti?
Mereu atrag situatii unde sunt neindreptatita si ma cert sa imi scot drepturile. Ultimul caz m- a scos din sarite, m- am angajat la o agentie(in strainatate) si se cerea ceva in afara contractului, adica...? (mai mult)
Ce va place mai mult: coca cola fanta sprite sau pepsi?
Ar trebui LEGE care sa interzică mașinile de spălat în apartamente? La bloc? Unii abuzează la ore târzii și spala iar la unele mașini zgomotul și vibrațiile sunt enervante! În Occident spălătoriile...? (mai mult)
Pe cine ai vota tu ca user al anului 2024 pe TPU?
Credeti ca psihologul și duhovnicul sunt același lucru și te pot ajuta la fel?
Cum se numesc Romanii care nu ii suporta pe Maghiari? Rasism nu poate fi pentru că suntem aceeași rasă
Cunosc romani care nu suportă maghiarii, se numește rasism? Eu nu cred, până la urmă suntem aceeași rasă, dar cum se numesc romanii care nu suporta maghiarii?
Bună ziua am o mare problema am cumpărat o masina dar nu de la propietar, si am făcut contract v.c cu fiscal, dar nu am primul contract de vânzare- cumpărare între cel de pe talon și el pot inmatricula...? (mai mult)
Bună ziua daca am contractul de vanzare cumparare dintre mine și ultimul propietar mai trebuie primul contract între cel de pe talon și cel ce mi- a vândut- o mie pentru inmatriculare? ( am fiscal...? (mai mult)
Buna Daca ai astigmatism poți purta și lentila de contact in locul ochelarilor? Corectează vederea și lentila? Pot alege și culoarea? E obligatoriu să porți ochelari daca ai astigmatism? Vad ...? (mai mult)
Ti a montat cineva de aici calculatorul? cum a fost experienta? ma gandesc ca cei pasionati de jocuri sunt inclinati spre asta
Hei, TPU, dacă la work, in ultima zi înainte de vacanță fiind mai chill atmosfera și stând la puzzle și mai vorbind și fiind chiar înainte de a merge la party- ul școlii cu toți profesorii,...? (mai mult)
Bună, Cine obișnuiește să mănânce în ajunul Crăciunului turte cu nucă sau cum se mai zice 'scutecele lui Iisus"?
Hei, TPU, care e treaba cu regulile astea până la urmă?! De ce există Universal dar nu se aplică pentru toți Universal? Un exemplu concret. La noi la școală, școala este nou renovată, ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce stațiuni balneare sunt în Constanța, Buzău sau Ialomița care au program de lucru de luni până vineri și sâmbăta și duminica liber?
Ce gen de filme va plac foarte mult?
Hei, TPU, Mamaia Nord Năvodari este de fapt în Constanța Stațiunea Mamaia sau în Năvodari?! Întreb deoarece nu știu exact unde ar trebuie să merg pentru această adresă, în Constanța sau...? (mai mult)
Eu am 18- 19 el are 45, nu arata de vârsta care are și arată mai tânăr de parcă are 25- 30. Ne iubim și ne dorim amândoi ceva serios. Ai mei nu sunt împotriva, doar o persoană din familie ...? (mai mult)
Cum îmi activez contul la myelectrica că de 3 săptămâna încerc ce îmi zice dar nu mi-l activează
De curiozitate, ce face diferența de preț între cașcaval vs telemea vs urda?
Bună ziua! Care e diferența dintre proteine serice și proteine din masa musculară?
Buna! Vreau sa vb pe google translate dar vreau sa mi raspunda femeia robot? Cum procedez?
Buna seara, am 27 de ani, sunt intr- o relatie cu un barbat care are 31 de ani, an trecut am avut 2 relatii dezastruoase din care imi zice el ca am ramas cu traume, dar in opinia mea nu cred ca sunt...? (mai mult)
Ce înseamnă dacă îmi place să mă uit foarte mult la gore? adică efectiv o dependență și ma simt mai liniștită când mă uit
Vreau să inițiez o dezbatere pe următoarele afirmații. Răspundeți cu „de acord" sau „nu sunt de acord" la una sau mai multe, explicându- vă poziția printr- un argument sau mai multe: 1....? (mai mult)
Țigările sobraine pink sunt slim sau normale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!