Abh
| Abh a întrebat:

Ma refeream, de fapt, daca stiti ceva despre caracterul lui Puya. Oare e tot asa de moralist ca si in cantecele lui?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Abh
| Abh explică:

Pai, o fi vrut omul sa socializeze, acolo pe litoral.

| anka a răspuns:

A fost balul bobocilor al liceului 6 in Baia Mare. Marea majoritate a celor prezenţi în sală au mers să-l vadă pe Puya, dar din păcate nu au avut noroc. Artistul a ajuns la Casa de Cultură, iar organizatorii nu au avut pregătiţi toţi banii pe care el îi cerea, aprox. 1300 de euro (lipseau 50 euro), aşa că el a refuzat să intre pe scenă. Unul dintre organizatori a leşinat, balul a fost întrerupt şi de o pană de curent, iar bobocii au rămas fără lucrurile personale, mai pe scurt: cel mai nereuşit bal! Puya putea totuşi să cânte, poate cu o piesă mai puţin decât era stabilit, şi tot era bine. Pentru toţi. Trageti singuri concluziile.

| Pisiii :x a răspuns:

Eu cred ca Puya vrea doar sa se laude ca nu e fitos! Toate vedetele sunt fitoase... el canta in melodiile lui despre fitosi, ca si cum el nu ar fi! oh go on

| waXonwaXoff a răspuns:

El e lupul moralist.

| waXonwaXoff a răspuns:

El e lupul moralist.

| Dianna a răspuns:

Eu l`am vazut intr-un club pe litoral unde se bagase`n seama cu o coarda care venise cu parintii din cate am dedus eu. o blonda pe la vreo 21-22 ade ani asa.incet incet a inceput sa-i danseze lu` puya, sa se frece de el, ai ei ranjeau probabil crezand ca au luat potul cel mare. jaf. e un fraier in realitate chiar daca toti il idolatrizeaza asa.are unele melodii dragute intr`adevar dar pacat ca uneori intrece masura prin jignirile aduse unora pe cand el nu`si vede propriile actiuni si lungul nasului.

| Allegria a răspuns:

Nuu!
puya a fost vazut mergand si arucand cu bani in lautari
a recunoscut ca ii plac fetele siliconate...
nimeni nu e perfect

| dragalasica a răspuns:

Pai da ce, tu ii crezi de exemplu pe politicienii? noooo...

| silver19 a răspuns:

Fraer in realitate? eu nu cred ca e asa, daca si-a schimbat stilu de muzica asta nu inseamna ca a ajuns un fraier, fiecare face ce vrea, pana la urma puya ramane un veteran in muzica de strada, si jignirile care le adreseaza unora au si ele un motiv inclusiv in melodiile lui arata 100% realitatea, bineinteles daca stii vreuna pana la undeva-n balkani...astea sunt clar scoase pentru bani.

Întrebări similare