Buna.Adevarul e ca sta in firea umana sa vrei sa avansezi pe scara sociala.Problema e ca unii nu stiu cand sa isi puna stop si vor tot mai sus, chiar daca realitatea, contextele sunt cat se poate de limitate.Totusi, privind mai de la departare, eu recunosc ca admir pana unde poate merge speranta, in orice forma, mai buna sau mai rea.
Uite ca daca cistigam la loterie 1 miliard jumate, deja aveam mai multi bani decat aia cei enumeri tu asta fara sa fiu cineva.
Dar ca idee, cineva a cistigat banii aia, oare so fi pus ala sa stea in cap?
Asa a fost aici ultima data, cea mai mare suma pusa la bataie 1.5 miliarde de dolari
Crezi ca Caprio o avea mai multi, sau Arnold? Eu nu cred.
Deci unia viseaza si chiar ii cistiga
Pentru e normal ca cineva să aibă astfel de gânduri. Așa cum unii visează la o femeie pe care nu o vor avea niciodată, alții la mașini scumpe, alții la cunoaștere absolută, așa visează și alții la bani. E în natura omului să își dorească mai mult. Nu uita că visele smulg gratii.
Unii doar visează, dar alții se lasă conduși de scopul ăsta. Și poate la final, când se trage linie, nu o să aibă banii lui Ronaldo, Arnold sau Leonardo DiCaprio, dar sigur o să fie într-o situație materială mult mai bună. Și unii chiar prind pontu.
Chiar dacă în țara noastră e foarte greu să câștigi bani mulți și corecți. Și la noi te poate limita foarte mult mediul în care te-ai născut, geneticul, creșterea ta; dar chiar și unii dintre cei mai răi, reușesc să se ridice la suprafață. Trebuie să ai dedicație totală și o să ajungi unde vrei.
Universu depinde de sensu pe care îl vezi tu
Eh, unii compenseaza lipsa mintii cu banii.
Ai observat ca piticaniile au masini mari? Asa si astia. Daca ar fi mai cititi, mai culti, ar cauta sa-si mai largeasca orizonturile, nu buzunarele.
Si daca ai banii celor enumerati, ce? Ce faci cu ei? Te bucuri mai mult de iarba verde si de aerul curat decat de fumul si zgomotul dintr-o discoteca. E un exemplu dar pot fi multe.
Cristina2008 întreabă: