Iubirea consider ca mi-a cauzat cea mai mare suferinta emotionla,desi nu-mi place cand trebuie cand ma despart de cineva,cand moare cineva, cand ma simt respins de sexul opus, cand iubesc simt ca sufar desi pentru mine orice activitate emotionala =suferinta, legat de alte frici exista frica de moarte, lipsa unei sperante, ca raman fara banii, ca isi bate joc cineva de mine, ca ma imbolnavesc de vreo boala etc
mi-a provocat un om multa suferinta dar acum plateste pentru rau care mi l-a facut
"Din punct de vedere al egoismului cel mai nepăsător om ce și-l poate închipui cineva, precum nu putea fi atins de un simțământ prea intensiv al fericirii, nu putea fi nici expus la o prea mare nefericire. Seninătatea abstractă, iacă nota lui caracteristică în melancolie, ca și în veselie."
Cu dedicație pentru pretenu' meu suferind...
https://www.youtube.com/watch?v=H3ZbJge3ZHc
Băiat deștept.
Dezamagirea, prietenii falsi, ajuti pe cineva si dupa te trateaza ca pe un gunoi, sentimentul ala ca esti in plus.
Dragostea pe care o port unor persoane toxice... Dragostea pentru familie mai exact.
Glumele de prost gust ar cam trebui desfiintate de tot, dezamagirea la fel!
DA,, aprob! Este o chestie incredibil de aiurea!
Sincer... Niste fericiti, cand ii vad ce veseli si oribili sunt, sufar.
Vrei sa-mi zici ca de 9 ani n-ai mai simtit suferinta? Viata ti-o da cand nu te astepti mai putin, nu iti doresc, sanatate!
Nu genul ala. Nu zic ca am ajuns usor unde am ajuns dar clar nu se poate numi suferinta.
A ajuns macar pana la maduva?
Genul asta de scenarii : vad o haina/carpa faina, dau click pe ea si toate marimile sunt out of stock. Inca sufar.
Nu merita ei dati in judecata? Pai se poate?
Neincrederea fata de persoane sau in ce?
Prima varianta: D
Cam da. Suferi dacă ești concediat, jefuit, lovit, dacă cineva drag ție pățește ceva rău, dacă tipa aia mișto se desparte de tine, dacă afli că ești mințit, trădat, înșelat, dacă dă mașina peste tine deși ai trecut strada cu atenție, dacă sunt inundații sau incendii ce te afectează personal, cauzate pentru că oamenii își bat joc de natură și multe altele. Iar toate astea sunt făcute de oameni, un rău mai mare decât un om, nu există.