| Ammizzu a întrebat:

Ma scuzati daca e sa nu va placa intrebarea mea. Voi cum v-ati cunoscut iubitul/ iubita?

Răspuns Câştigător
| milkaCappuccinca a răspuns:

Era intr-o zi ploaioasa de toamna, de ziua mamei mele cind la sfatul unei prietene am plecat spre serviciul mamei (pentru ca lucra in acea zi) ca sa ii ofer flori si sa o felicit cu sarbatoarea. Am fost chemata jos, acolo unde lucra alaturi de colegul ei de lucru si de sefa ei. Am intrat curajoasa ca sa ii ofer momente placute mamei, eu fiind cu amica mea. Dintr-un colt cineva privea lung gestul care-l faceam, desi observam ca ochii sint atintiti asupra prietenei mele. Nu i-am tras mare atentie baiatului repsectiv care spre uimirea mea nu era decit cu un an si ceva mai mare decit mine. O perioada nu ne-am vazut, nu ne-am vorbit pentru ca nu ne cunosteam. Cind intr-o alta zi plecasem iar la mama la lucru si atunci am mai schimbat vreo citeva vorbe, el mai mult facind glume la adresa mea si eu suparindu-ma pe el din priemele momente. Dupa aia cum ne vedeam avea ceva de spus unul impotriva altuia, eu il priveam lung si urit, el imi zimbea si continua sa faca diverse glume. Urmarile au continuat in special cind am inceput si eu sa lucrez in acelasi local, el fiind bucatar si eu chelnerita. Mereu ne intepam, eu cautam motive de cearta si totusi rideam impreuna de ceea ce ne ziceam, rideam unul de altul. Pina cind intr-o zi venise la mine la lucru iubitul meu care era soldat, si din curiozitate o colega de lucru m-a intrebat daca ma intilnesc cu un baiat care este la armata. I-am raspuns ca da, si atunci am vazut pe chipul bucatarasului o mimica care dadea de inteles ca ceva nu i-a convenit atunci cind a auzit astea. Nu a durat mult pina cind m-a prins intr-un moment singura si m-a chemat sa vorbesc cu el, desi eu nu voiam sa ii vorbesc. Atunci m-a intrebat daca baiatul cu care ies ma merita. A fost ciudata intrebarea din partea lui. Si i-am raspuns ca asta se va vedea cu timpul. Atunci incepuse sa se comporte altfel, era parca mai rece, mai distant, si totusi glumetul care il stiam. Abia dupa ceva vreme aflase ca deja ma despartisem de baiatul acela si a sunat-o pe mama ca sa o intrebe numarul meu de telefon. Pina la urma i l-am dat eu si ma suna in fiecare seara, timp de citeva saptamini, pina cind intr-un sfirsit am iesit odata cu el, chiar daca nu ardeam de dorinta. E o poveste lunga, dar cert este ca prima data cind am iesit s-a accentuat antipatia care o aveam pentru el big grin. Poate ca nu era antipatie, dar eram deprinsa sa ii vorbesc urit, sa fiu rece, sa il iau peste picior. Au urmat citeva luni grele pentru el, am trecut prin multe. Multe intimplari, multe certuri, multe suparari de-ale mele, dar astazi sintem impreuna si pur si simplu il ador! A fost mai mult scris decit momentul cum l-am cunoscut. Oricum, sper sa nu fie cu nici o suparare. happy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Normal ca prin TPU!

| ywar a răspuns:

. si o suta o sa-ti spuna ca pe net ori pe facebook dintr-o intamplare si mai putini intr-o gara, intr-o biblioteca, intr-o sala de dans sau chiar la asfintit de soare pe malul marii. happy

| ElenaSA a răspuns:

Desi am mers si in biblioteci si la dans, totusi pe net ne-am cunoscut.

| CosminC86 a răspuns:

Ne-am cunoscut in parc, se luaseră doi tigani de ea și m-am transformat in Chuck Norris. Ne-am așezat pe o banca si am vorbit (vreo doua ore, stii cum sunt femeile...) si la final mi-a cerut numar de telefon si ID sa tinem legatura. Intre timp am devenit foarte apropiati, atat de apropiati incat petreceam majoritatea timpului impreuna.

| bluestrawberries a răspuns:

Eu mergeam acasa, el la bunica lui. Nu il cunosteam. Cand am coborat din autobuz am merg la magazin sa imi iau ceva si a venit si el. Nu s-a bagat in seama, probabil nu avea curaj.laughing Si eu am plecat acasa. Cand am ajuns acasa am vazut ca aveam un mesaj pe facebook "Buna! Te-am vazut la magazin, esti tare draguta." cu pupici si zambetele. Eu am raspuns sec "Multumesc" si el tot imi dadea mesaje dar nu il bagam in seama. A continuat cu mesajele o luna si ceva pana a venit vacanta de vara. El a venit la bunica lui si a iesit cu cele mai bune prietene ale mele in parc. M-au chemat si pe mine se vream sa ies dar stateam cu o dadaca pentru ca parintii mei erau plecati si ea nu mi-a dat voie sa ies. In fine, eram foarte suparata ca nu a vrut sa ma lase. Eram foarte plictisita si am intrat pe facebook si cum se intampla mai mereu aveam mesaj de la el. De data asta i-am raspuns, conversatie banala. Am iesit in curte sa imi iau catelul ca era deja destul de tarziu si atunci el a trecut pe langa casa mea, era cu prietenele mele. Eu foarte suparata mi-am luat catelul si am intrat in casa trantind usa. El le-a intrebat pe prietenele mele "Cine e salbaticuta asta?" laughing si ele i-au zis ca sunt fata aia pe care o stresa el pe facebook. A cerut numarul meu, m-a sunat, nu am raspuns si i-am zis sa imi zica ce vrea si cine e prin mesaje ca nu am chef sa vorbesc. Mi-a zis si tot ma intreba daca ies si eu ii ziceam ca nu ies cu el. A doua zi ma pregateam sa merg pana in parc si eram cu o prietena si el tot suna. I-am zis ca eu oricum merg in parc si i-am zis "Daca o sa ma vezi in parc, promit ca te las sa ma saluti.". El imi tot dadea mesaje cand ajung in parc ca el e deja acolo si vrea sa ma salute si eu ii ziceam ca ajung in 10 minute si tot asa vreo doua ore. Am ajuns in parc m-am asezat pe o banca si am inceput sa vorbesc cu prietena mea. El era pe urmatoarea banca dar nici nu il vazusem.laughing A venit m-a salutat, mi-a zis ca a stat vreo doua ore si ceva dupa mine, eu eram foarte seaca si el m-a intrebat "Ai baut otet de esti asa acra? Pari a fi o persoana tare buna, pana deschizi gura." Si eu i-am zis ca daca nu ii place cum sunt poate sa plece dar a zis ceva ce m-a facut sa rad si sa ii spun vca e cam cocalar. Si dupa am vorbit pentru ca eu deja incepeam sa nu mai fiu asa rea (eram intr-o stare cam proasta in ziua aia), glumeam, mi-a luat inghetata (cu gust de guma, cred ca a intrebat-o pe prietena mea care inghetata imi place). Am vorbit, ne-am mai plimbat, am mers pe un deal din afara orasului, nu foarte departe de casa mea si ne-am uitat la luna si tot punea melodii siropoase si tot venea mai aproape de mine. A inceput sa fulgere si oricat as fi incercat sa nu plang de frica nu am reusit. El nu stia ce sa faca sa ma linisteasca. M-a imbratisat si tot imi zicea ca nu o sa se intample nimic si ca sunt cu el. Mi-a zis ca o sa imi curga machiajul daca plang si eu i-am zis "Eu nu ma dau cu nimic pe fata, prostule.". M-a adus acasa si dupa seara am mai vorbit prin mesaje. Mi-a zis ca pana acum nu a mai intalnit o fata care sa nu se dea macar cu fond de ten, care sa nu umble cu pantaloni atat de scurti incat sa i se vada fundul si mai multe chestii dragute despre mine (lucruri pe care nici eu nu stiam ca le fac). Am mai iesit si am ajuns sa fim impreuna.

Întrebări similare