| Diana7383 a întrebat:

Ma simt fff singura.nu am nicio prietena nu pentru ca am fite sau ceva. sunt o fata putin >timida.:" si din cauza asta mi-am pierdut toti prieteni. am avut 4 prieteni (iubiti)pana acum deci nu sunt o fata urata rolling eyes. pot spune ca sunt chiar dragutabig grin
nu stiu ce sa fac. de ex.
sunt zilele bacaului si nici nu am cu cine sa ma duc straight face
mama ma lasa la mare dar n-am cu cine sa merg straight face
nu am niciun prieten sincerstraight face
am 14 anisigh tocmai am intrat la liceu. voi astepta. sunt sg ca la liceu imi voi gasi cativa prieteni. dar simt ca numai pot. am inceput sa ma inchid in mine.straight face
nici nu am cu cine sa ies afara.inainte ieseam deoarece eram la scoala si mai ieseam cu colegii dar acum in vacanta nu stiu ce sa fac straight facema plictisesc de moarte.
sunt din bacau :p
poate imi pot gasi prieteni prin intermediul acestui site :X
Buna.sunt diana :Xlaughing

Răspuns Câştigător
| Emena a răspuns:

Aa.cunosc eu o fata din bacau. poate iesi cu ea. da`mi id`ul tau pe privat si o sa i`l dau ei sa vorbiti

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Rabdare.Iti vei gasi prieteni odata cu intrarea la liceuwinking

| rosepassion a răspuns:

Daca erai dim timisoara ne puteam imprieteni, pai ce sa zic acum vara e cam aiurea pentru cei care n-au ce face, asa e pentru toata lumea, si pentru mine ii la fel ca eu numai merg la sat si la bloc nuprea mai am cu cine sa stau pentru ca fetele ori au de lucru (adica siau gasit) ori is plecate la sat. pai incearca sa te joci ceva pe net sau sa iesi in oras cu vreo fosta colega. stiu ca si pe net deja ii foarte mare plictiseala si uneri chiar nici la comp nai cf. asteapta pana incepe scoala si dupa cum ai zis ca esto la liceu boboaca o sa te imprietenesti cu colegii si o sa-ti faci si o prietena mai speciala cu care poti vb orice

sau intra pe situri si cauta iduri cu fete sau baieti din bacau.

saaaau fa-ti un prieten si incearca sati petreci timpul cu el

sper ca te-am ajutat

app daca vr sa vb intra pe idul meu

n3llutza_rasfatatha

| Nimic special a răspuns:

Buna! Daca ti-ai dori chiar asa de mult prieteni nu te mai inchideai in tine, trebuie sa lasi si de la tine.
Si eu eram gen :tu, dar am incercat sa las si de la mine ca amicii sa ma accepte asa cum sunt.
Merg si eu la marebatting eyelasheslove struck:X:Xlaughing)!

| wolya a răspuns:

Suntem in aceeasi situatie. doar ca eu is mult mai inchisa hai nsa vb p mass simi_prodan

| Andreea_8766 a răspuns:

Draga ema... 1. nu stiu nici eu daca ma ductonguelaughing ca lucreaza alin
2. intreaba-ma inainte:-W
si atat:*:*:*

| Llolal a răspuns:

Buna mersi ca mi-ai scris la intrebarea mea si id meu este copilu_depresiv poate vb kiss

| iSunnyAle a răspuns:

Hei buna
si eu sunt tot ceva de genu'
ma rog...prieteni am... dar ies doar seara cu ei
de la o vreme am inceput sa ma inteleg mai bine cu cei de pe mess straight face
nu stiu pe nimeni in bacau... dar daca vrei ia id'u meu
alecsutza_glykeia
happy