Partea cu vocea..cu fumatul.sa nu faci asa ceva niciodata! Oamenii care fumeaza si au vocea din ce in ce mai groasa o sa ramana fara ea..incearca in fiecare dimineata sa exersezi o voce mai groasa, chiar daca suna ridicol, ajuta. Eu am 13 ani si am vocea ca un om de 55 ani, este foarte groasa. Ma simt foarte bine cu ea, Nu ar trebui sa faci operatii/sa te apuci de fumat sa ai vocea mai groasa..vei creste, nu vei ramane cu aceeasi voce mereu , apropo si consulteaza un psiholog, cu sinuciderea nu e de gluma. Ce ai scris tu aici trebuie spus unui parinte/psiholog..sau dirigintei tale.iti doresc numai bine, si nu uita, viata e cel mai scump dar..nu il distruge din cauza unor pripasi.
"Când vorbesc sau răspund cuiva, rad de mine, adica asa "pe sub mustăți". Foarte parșiv zâmbesc și apoi mă ignora. crying ma simt ca naiba."
Asta se poate interpreta în multe feluri.
Si ce treaba ai tu cu ei? Vezi de treaba ta si aia e, e imposibil sa nu fie cineva chiar si pe viitor care sa te placa cum esti, de exemplu eu unul nu as rade de tine indiferent de voce, si daca sunt eu, or mai fi si altii. Daca ajunge sa te atinga parerea si atitudinea unor prosti, ce sa zic? Aluia care te-a batut il prindeai a doua oara si-l trosneai, nu neaparat in momentele alea.