Eu.Buna...De ce te simti groaznic? asta e intrebarea care ar trebui sa tio pui. Iar dupa aceea ar trebui sa nu te mai gandesti la asta pentru a uita de acel sentiment groaznic. Iesi undeva, in oras sau la o plimbare si distreazate pentru a uita de necazuri. Sper cateam ajutat. Daca da unda plssss
Te simti groaznic? mie imi vine sa mor, nu am mai deschis id-ul de nu stiu cat timppp! e spun ca nu ttrerbuie sa fim suparate, desi eu continui sa fiu suparata, vreau sa te incurajez pe tnnn baftaaaa imi dai funda >>>>?
Eu te încurajez.
De ce te simţi groaznic? Ai vreo problemă? Dacă da, stai liniştită, pentru că orice problemă are o rezolvare. Dacă nu se rezolvă azi, se rezolvă mâine.
Dar dacă nu ai vreo problemă ci doar nu ai chef de nimic, gândeşte-te că viaţa este minunată, trebuie doar să şti cum să te bucuri de ea. Înveseleşte-te, gândeşte-te că sunt alţi oameni şi mai trişti ca tine. Ascultă o muzică de relaxare http://www.trilulilu.ro/petreradu1/7e1eaf8120c08c sau ori care alta te face să te simţi mai bine.
Zâmbeşte, caută ceva bancuri pe internet ca să te amuzi puţin.
Sau ieşi pe afară cu prietenii să vă distraţi.
Citeşte ceva frumos, o carte, o poveste cu un final fericit.
Asculă sfatul acesta: "Schimbă viaţa cu zâmbetul tău, nu lăsa viaţa să îţi schimbe zâmbetul!"
Baftă!
neagsorin întreabă:
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: