BUNA, nu crede asta k nu e asa, cu siguranta exista cel putin o persoana care te apreciaza si te iubeste, in plus nu uita ca Dumnezeu te iubeste si dragostea lui e cea mai de pret, in plus sigur ai o familie si prieteni care te iubesc si iti vor binele, poate ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, sa te porti frumos si ai sa vezi ca multi tin la tine si nu cred ca toti te-au uitat, e doar in mintea ta aceasta parere, departe de a fi adevarat.
Nu esti singura. Te iubesc parintii si Dumnezeu, doua motive zdrobitoare care trebuie sa te puna ganduri.
@deyutzaa, si eu am momente din alea de toata jena, si ma simt asa de `mizerabil` incat mi-e mila mie de insumi, am impresia ca s-a pus toata lumea impotriva mea, ca sunt insignifiant in lumea asta, dar imi aduc aminte ca de fapt de mine depind parintii, ceva prieteni, poate cineva mai special, si ma umplu de optimism. si in plus mai dau un ochi pe TPU, asa ca `cheer up`!
Nu trebuie sa te gandesti asa, ei nu te-au uitat doar ca trebuie sa le dai importanta?
Sunt momente in viata in care fiecare dintre noi...
intr-o anumita masura ne simtim uitati de lume.
si ne coplesesc sentimente atat de sensibile...
Ne dorim sa plecam undeva... unde nu exista privire de om.
In aceste momente avem nevoie de incurajare. mai ales de la prieteni...
Dar de multe ori... cand suntem inabusiti de aceste sentimente. Constatam ca prietenii la care tzinem cel mai mult. ne intorc spatele si cu toate astea de cele mai multe ori ii iertam. cum trecem peste moment. cum uitam tot...
E temporar. ni se intampla adeseori noua. adolescentilor!
Ne schimbam de la o stare la alta in fractiuni de secunde...
Dar trece...
Priveste intotdeauna partea plina a paharului si ai sa vezi ca nu te-a uitat nimeni. si ca esti mai valoroasa decat crezi`