| Anonim_5535 a întrebat:

Ma simteam si eu o data-n viata...
In largul meu pe o banca alaturi de "prietenii" mei...
Si sia gasit unu mai mare sa-mi zica:
"-Ionute..., da, de ce esti asa? poponar?"
(Cand am auzit m-am simtit prost si i-am zis...):
-De ce sunt poponar?
Si el de acolo:
-Pai fi si tu mai...(repede l-am intrerup si i-am spus):
-Ce vrei sa injur ca astia?
(Intre timp toti prietenii mei au tacut pentru ca nu-mi sunt prieteni mai precis "Persoane cu care stau", doar 2 fete care erau acolo au zis)
-Da ce, ca Ionut e cel mai cuminte de la bloc (nu injura), in paranteze
Ala o zis intre timp pai da... dar uite ce e frica sa steie cracanat ca i se vede(repede l-am intrerupt din nou)
Si plin de furie i-am zis:
-Da ce decat spart ca tine, sa stau dita mai cracanatul pe banca (sa n-am loc sa ma asez de picioarele tale)nu ca ma iau de voi TPU...care stati mai...,
(Eu stateam in clipa aceea, normal)
Chiar nu stiu ce la apucat dar iar mia stricat cineva ziua...si cred ca asta era singura zi in care nu am incetat sa zambesc...
Scuze ca am uitat sa zic Emanuela...
As dori sa-mi ridicati morala, niste sfaturi bune...deoare ce prietenii mei nu miau zis nici o data ridica fruntea sus...si parintii mei nu inteleg...
Ori cum multumesc ca ma ajuti big grin

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

happy fi serios ma.

daca pui suflet la vorbele astea ce te faci mai incolo
gura lumii ii sparta, taca taca taca.laughing si de trebuie si de nuwinking
da lasa-i in pace, trebuie sa te amuzi de ei, de prostia lor si tu te superiwinking rolling eyes, nu trebuie sa faci ce fac altii, cine te place, te place asa cum estiwinking iar unii poate vor sa te schimbe doar din invidiewinking...

ce sfaturi sa-ti dau?batting eyelashes pai prieteni adevarati se gasesc foooarte greu, fiecare ii pentru el, aproape toti cauta doar sa jigneasca si sa le faca cat mai mult rau la altii, in loc sa le aduca zambetul pe buze, iar daca ei nu ti-au zis niciodata "ridica fruntea sus ", zi-ti tu, conteaza sa fi un pic mai indiferent, nu merita sa te superi din orice happy si parintii e adevarat ca nu prea isi inteleg copii, uni nici macar nu-i asculta, dapoi sa-i mai si inteleaga, e greu ca parinte sa cobori la mintea unui copil si sa-ti dai seama ca si tu ai fost copil candva, dar nu trebuie neaparat sa te inteleaga ei, important e ca tu sa intelegi ca lumea nu-i intotdeauna buna si multi cauta sa-ti faca rau, uneori e bine sa raspunzi cu aceeasi moneda, alteori fi mai indiferent happy

si scuze ca am scris atata laughing

2 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Ok.cu ce te putem ajuta?

| petruI a răspuns:

Nu te mai enerva pentru toti prostii si stai linistit ca mai rau iti faci daca te enervezi.