| CiocolataAlbaAerata a întrebat:

Ma streseaza cineva cu telefoanele si vreau sa il blochez sa nu ma mai poata suna. merge facut si din telef sau trebuie sa sun la Orange?

10 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Poti si din telefon.Cauti la setari apeluri

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Unele modele de telefoane permit o setare de restrictionare a unui apel, la nivelul functiilor telefonului utilizat. Un serviciu de retea care sa permita acest lucru, nu este disponibil. Poti verifica setarile telefonului consultand cartea tehnica a acestuia sau prin apel la 484 (apel gratuit de pe un numar Orange) sau 0744940484 (apel taxabil, apelabil din orice retea) de luni pana duminica, de la 7:00 la 22:00. Apelul va fi tarifat cu 0.55 EUR din momentul in care solicitati transferul la un operator.
O zi buna,
Orange Helpers

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poti sa-i introduci din telefon numarul la apeluri interzise(se pot numi altfel la tine). Gasesti aceasta aplicatie la,, setari apeluri,, sau,, aplicatii,,. Depinde de telefon.Te poate indruma si un operator de la serviciul la care esti abonata.

| CiocolataAlbaAerata explică (pentru Danut_Popa_1961):

Am gasit. serviciul restrictionare apeluri si cand dau acolo imi da o lista: iesire apeluri, apeluri internat, intrare apeluri si mai multe, dar eu vreau sa blochez un singur nr

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

Incearca la,, intrare apeluri,, si trebuie sa-ti dea contactele, ori agenda.Bifeaza nr.care te deranjeaza.

Imi cere parola barare. am incercat 1234 si 0000 si nu vrea

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

Aici numai un operator al retelei te poate ajuta.Nu mai pune parole la intamplare, ca se blocheaza telefonul.

Ok. merci

| adw28 a răspuns:

Din telefon

| shapyra28111988 a răspuns:

Vreau sa blochez un nr help melaughing))