Pentru ca asta e realitatea, normalitatea. Dacă ele sunt femei normale și au un salariu mediu de ce ar avea pretenția ca el sa fie mai bogat decât ea? Dacă el muncește și ea la fel ar trebui sa fie de ajuns. Care femeie sta doar pentru bani? Decât pitipoancele. Dar la restul nu te gândești? Au meserii sunt profesoare, sunt vânzătoare, contabile, coafeze, ospătărițe, farmacist etc. majoritatea cauta relații serioase cu care sa si intemeieze familii, baza pentru cele mai multe trebuie sa fie înțelegerea și sa se potrivească.
Pai oricum aia e solutia pentru rezolvare rapida, si mai ales ca sa nu accepti orice, sa fi mai selectiv.
Si barbatu si femeia sunt vizuali in primul rand! Cand iti place cineva arunci priviri fie ca esti barbat fie ca esti femeie, nu intai intri in vorba si abia dupa, iti fug ochii fara sa vrei la ceva frumos fara sa stii sau sa stie ce calitati ai, asta si la femei si la barbati. Dar asta se stie, nu stiu de ce nu stii tu.
Dupa aia pentru distractie ajunge asta, pentru ceva serios nu ajunge, normal ca trebuie si celelalte calitati.
Ca daca te-a ochit, dupa aia mai putin conteaza ce atitudine ai, ca orice faci te place. Bine, sa te porti okey, nu sa fi violent sau altele, asta clar. Vei fi acceptat oricum te-ai comporta daca te comporti omeneste ca orice om. Nu trebuie ceva special, haine speciale, si altele.
Daca una te place o sa zica "lasa ca e bine cum esti, te porti normal, e okey, lasa ca esti ok imbracat, nu trebuie nu stiu ce".
Daca nu te place zice "a venit un din asta si sa vezi ce penibil era cum se scremea sa ma impresioneze cu vorbe, cu glume de doi lei, sa vezi cum de fite venise imbracat, etc, ce, credea ca ma impresioneaza?!".
Si ceva f important, daca aparent pare ca s-a lasat la atitudinea ta, oricum ea te-a placut de dinainte! Deja te placea si probabil nu a aruncat priviri asa sa vezi tu, sau o fi aruncat si nu ai vazut, deci poate merge si asa de fapt, sa crezi doar ca de la atitudine te-a placut, si asta poate induce in eroare pe tine.
Ca unii sau unele nu arunca priviri din jena, si atunci ai avut noroc, dar daca nu te placea fizic deloc fi sigur ca intrai la categoria cu fitosul.
Parerea mea conteaza totul in viata,sa ai grija de aspectul fizic, de sanatatea ta,sa faci sport,sa ai un imc normal,sa iti dezvolti personalitatea, cariera si sa fii constient de tine insati, sa dai mereu sens, scop vieti tale, una tot te va place, nu pot fii ipocrit sa spun ca conteaza sufletul cand eu ma uit la fizic, dar pentru ceva de lunga durata conteaza personalitatea, gen cum te am cunoascut pe tine puteai tu sa fii de nota 10 ca fizic daca personalitatea era de nota 1, dar tu esti un om sincer, serios, inteligent
Pai da, pentru intemeierea unei familii conteaza mult si personalitatea si cariera! De asta sunt multi care devin beta-providers! Adica da, am mai vazut unele frumoase cu niste tipi mai banali, asta cel mai probabil ca nu a reusit sa dea peste unul stabil SI atragator cu care sa aseze la o casa si sa aiba o familie!
Pai da, dar si alea mature nu stau cu tine pe bune daca nu te plac fizic, chiar daca ai tu creier! Sta si te tine de prost, si se f tot cu tractoristul frumos si prost, ia bani de la tine si ii da aluia la o adica. Mie-mi zici? Te joci cu natura? Pe natura nu au durut-o de inteligenta, ea vroia parteneri puternici care sa apere familia si sa aduca resurse, iar la vremea aia, forta fizica era cea mai tare arma, iar cum noi nu am evoluat pe faza asta, sistemul de valori se pastreaza mai departe.
Si daca tractoristul o bate, se intoarce la el si zice "il iubesc ca o proasta, ce sa fac".
Asa ca...
Toată filosofia ta de viata se poate testa usor. Fă-ți un cont fals de tinder și pune poze cu un tip pe care îl consideri foarte frumos. Și începe sa dai like-uri și sa primești like-uri. După care bagă-te în seama cu ele și numără-mi cu câte ai posibilitatea sa faci sex sau câte vor sa iasă cu tine în realitate.
O sa vezi cât de valabila e teoria ta cu "dacă ești frumos nu mai contează nimic".
Am facut deja testul de mult pe site de matrimoniale! Mi se dadea nr de telefon, chiar uneori ma apelau ele dupa poza, deci nu mai zice tu. Evident ca vorbeam okey decent, nu parea nici prost, nici geniu.
Vroiau destule sa ne intalnim.
Dar chiar si asa cum sunt m-au apelat doua, si cand le-am intrebat ce au vazut, au zis ca fizicul, figura, abia dupa aia ar fi vazut ele ce am in cap, ce atitudine am. Ca nu le-am placut eu, e alta treaba.
Eu nu am avut acelasi succes, prietenul meu e alfa, arata mult mai bine, mai atractiv la figura, mai masculin.
Masculinitatea nu ține de figură ci de atitudine.
Am cunoscut pe cineva care avea figură masculină dar cu comportament de adolescent imatur. Presupun că știi că aparențele sunt adesea înșelătoare. Am cunoscut în schimb bărbați cu figuri de copii dar cu atitudine alfa, descurcăreți, responsabili și maturi.
De aia se uitau multe la el inainte sa vada atiudinea si ce scoate pe gura?! Ca nu conteaza figura? Ca de acolo incepe tot.
Iar daca nu atragea, nu le mai interesa sa afle mai multe.
Da, ai dreptate, sunt si exceptii cum zici tu unde exista discrepanta intre figura si cum e, insa in general o figura masculina se leaga si de o atitudine cum trebuie, descurcareala, responsabili, maturi.
Si de aia figura aia atrage, ca de fapt...frumosul ala inseamna aceste celitati, exprima aceleasi calitati.
Cum ar avea o foaie pe el si ar scrie clar "am aia, aia si aia".
Poate că și vibrația lui interioară îl face să fie atrăgător. Ceea ce emană celorlalți.
Eu am mai explicat de n ori pe aici.
Figura exprima calitatile masculine, asa e la majoritatea, asa ar fi regula, ce ai intalnit sunt exceptii cand nu se lega una de alta.
Adica figura prietenului meu alfa emana ce am zis, calitatile alea!
Si asa s-au adaptat femeile sa fie atrasi de din astia pentru ca, calitatile astea erau necesare in trecut pentru familie si copil.
Nu pot pune poza prietenului, ca nu am permisiunea lui, si nici sa o dau cuiva pe privat. Ca as pune-o sa va dati o parere.
Dar arata masculin, nu ma pricep sa descriu, are o figura asa mai agresiva, atat pot zice.
Io am primit 2 cum s-ar zice, ca nu ma vedeau atractiv, eu am o figura mai copilareasca, mai feminina putin, iar in inconstientul lor era primit "nu e okey ca barbat, nu ma pot baza pe el", ca asta emitea figura, nici nu conta ca era asa sau nu (intamplator era asa, e adevarat, figura mea emite corect ca nu-s de baza), nici n-ar mai fi vrut sa afle daca e sau nu asa.
El e de nota 8 cumva.
Da, dar mă gândesc că ai calități intelectuale, sufletești, morale, chiar dacă nu ai o figură masculină. Sunt mulți băieți care nu au figuri atractive sau masculine dar au relații sănătoase cu partenere normale și atractive sau cât de cât atractive, așadar nu-mi dau seama de ce tu ai rămas "pe dinafară". Poate ai probleme de comportament sau altă hibă, astfel nu-mi dau seama cum nu ai reușit să te însori sau măcar să-ți faci o relație până la vârsta asta. 43 ziceai că ai, nu?
Da, 43.
Eu zic cum e la general, ca asa sunt toti cuplati e alta, ca oricum femeile n-au incotro, ca daca din 10 barbati 3 sunt atractivi, trebuie sa faca si ele familie doar, si celelalte 7 femei. Dar cand apare unu misto, sa vezi cum le fug ochii.
Astea se numesc cumva relatii de carton adica fara prea mult placut, ca se inteleg bine, asta e altceva si e ok si asa, adica daca ambii au calitati bune ce zici tu. Si in general asa ar trebui sa fie de fapt, sa ne luam dupa acele calitati, ca alea tin relatia in timp, nu un fizic care trece.
Normal ca, conteaza si celelalte calitati, am zis, conteaza f mult, dar in general prima chestie e fizicul, daca atrage cat de cat e una, daca nu atrage deloc e alta.
Am ramas pe dinafara ca nici nu prea am vrut ceva serios, eu zic cum m-au vazut ele, nu cont ca am vrut sau nu sa fac relatie mai serioasa.
Iar pentru un ssex nu merita sa ma fi incurcat cu una, deci asa a fost.
Am înțeles dar ceea ce spui tu e valabil în vechime, astăzi mai puțin. În zilele noastre femeile nu se mai dau în vânt neapărat după masculi feroce.
Eu ca persoană care nu pun pe primul loc fizicul unui bărbat, ci energia pe care mi-o emană acesta, pot afirma că ceea ce contează de cele mai multe ori este ca acel bărbat să nu miroasă urât, să aibă hainele curate, să fie îngrijit, spălat. Probabil mai auzi replici de genul: "Uite fată ce îngălat e ăla" sau "Ai simțit-o pe aia? Mirosea ca naiba." Vezi? Nici una dintre expresii nu se referă la trup sau la figură.
Desigur că fizicul izbește ochiul că doar de aia avem o pereche de ochi, ca să vedem cu ei, nu numai trupuri și figuri de oameni cât și flori, clădiri și alte obiecte. Așa cum avem și urechi să auzim sunetele naturii și limbă și corzi vocale ca să vorbim.
Eu aș fi dezgustată de unul care arată de nota 10 dar care are caracter de nota 2. Tu nu?
Tu poate esti o exceptie, dar genetica din vechime s-a pastrat 100 %, nu s-a modifcat legea atractiei.
Cati prosti la caracter si nesimtiti nu-s, care au femei care indura doar ca ii plac, ehe, destule. Si invers, barbati care mor dupa una ca arata bine, si ele-s praf la restul.
Toti golaneii au gagici misto daca arata bine, si unu cuminte care are caracter sau altele, ori n-are, ori are din aia nasoala, ori e tinut de interes de ambele categorii si nasoala si misto.
Normal ca n-as vrea pe cineva cu 2 la caracter, asta clar.
Nu am avut si aici un caz? Cand se plangea unu ca desi el era cuminte si asa, aia s-a dus la altul care era cam rau si arogant doar ca arata mai bine, si se mira de asta.
Bine, daca atrage cat de cat e okey, dar daca nu atrage deloc, e nasol.
anonim_4396 întreabă: