Păi dacă ai semnat-o înseamnă că eşti mulţumit, nu înţeleg sensul întrebării. Nu se va mai schimba nimic în sănătate, iar dacă ai semnat de ce spui că e la pământ?
Pentru ca este la pamant, mai are un pic si gata! Cu atatea spitale desfiintate, medicamente care nu le gasesti, pacienti care trebuie sa astepte mult pana ce vor avea parte de transplant, altii de un anume tratament, si cate si mai cate pe care nu le mai insir, si le stie fiecare.
De semnat, da! am semnat, ce rost ar avea sa desfiintam acum si Smurdul?
Plus poate reusim sa ne facem auziti si in alte probleme.dar fara a fi uniti, nu vom reusi niciodata!
Atentie! NU fac politica, asa ca nu va grabiti sa ma atacati, nici sa ma sustineti.
OK, dar vezi că au legat problema cu SMURD-ul de restul reformei.
De problema sistemului de sănătate cine crezi că e de vină în primul rând?
In primul rand noi, cei de jos care am acceptat de cand era bunica fata acest sistem corupt al spagilor in primul rand(hai sa duc lu' domn doctor o gainusa, ca deh are mai multa grije de mine."), apoi cei din sistemul de sanatate, si conducerea care nu incearca sa faca nimic concret si le baga pe toate in aceeasi oala
Păi ce să ne mai aştepte? Aţi văzut emisiunile alea de la Discovery sau Explorer cu ăla care se chinuia să supravieţuiască departe de orice aşezare umană şi fără resurse? Ala care mânca rădăcini şi gândaci? Cred că asemenea emisiuni ar trebui să le privim cu mai multă seriozitate, că am avea ceva de învăţat.
anonim_4396 întreabă: