Daca va iubiti, eu cred ca ar trebui sa nu va mai purtati asa unul cu altul, incercati amandoi sa fiti uniti si sa va iubiti mult, schimba-te si u in bine, ca apoi sa se schimbe si el, ofera-i afectiune si nu il mai trada pentru ca asta nu e o relatie, ea trebuie sa fie bazata pe iubire, intelegere, afectiune...
Vai, vai, vai... ia fii in locul lui ce-ai spune, cum te-ai simti, fii sigura ca roata vietii se intoarce...
Parerea mea este sa-l rasplatesti cu aceeasi moneda, cumm se comporta el cu tine, comportate si tu.
Cu siguranta va vedea diferenta si el va fi cel care va insista in relatia voastra.Multa bafta.
Este indiferent in relatia asta. dar iti spune "te iubesc"? da, este o problema, nu te iubeste si poti vedea asta din comportamentul lui.
sau te trateaza cu indiferenta doar atunci cand este suparat?
daca exista numeroase momente in care ti'a demonstrat iubirea si totusi are zile cand se poarta cu tine precum cu o straina.iti spun sa nu te ingrijorezi prea mult.in momentele alea, desi ti'ai dori sa fi langa el, sa incerci sa il faci sa zambeasca, trebuie sa il lasi singur, sa se calmeze.stiu ca e dureros, dar daca ramai langa el, il agasezi cu intrebarile.
iti spun asta pentru ca si eu sunt la fel, daca am nervi, nu suport pe nimeni langa mine, ma enerveaza orice suntet, si trebuie sa fiu singura, sa'mi revin
(asta ca sa nu ii ranesc pe cei din jur cu atitudinea mea)
vorbeste cu el cand e calm si spune'i cat te doare. poate gasiti o solutie impreuna.
Ma trateaza cu foarte mare indiferenta si eu il tradez foarte frumos...
daca ai tastat gresit e pacat ca te trateaza asa, dar daca ai scris corect, de ce te mai miri?