Hârciog, îţi răspund acum la întrebare, ceea ce este o dovadă vie că nu chiar toate întrebările sunt proaste, mai sunt şi cele din care poţi învăţa ceva, care te pun pe gânduri, care ascund în ele nişte lecţii de viaţă, pe care trebuie doar să reuşeşti să le vezi...
Nu cred că e cazul să generalizăm. Nu fii atât de posomorât! Mai e şi mâine o zi...
Pe mine ma intristeaza. Tocmai am raspuns la una, fiindca mi-a stricat starea. Ma dezgusta sa vad ce fel de personaje sunt in jurul meu, ce fel gandesc unii, ce fel se comporta, ce conceptii au. Adica inteleg teribilismele, varsta, inocenta dar in afara de limitele de la matematica, care mai tind spre infinit, ar trebui sa existe o limita de conduita, de moralitate, de respect fata de propria persoana.
Da-le naibii. Harciog, bem vara asta un vin pe vaporas la buzele Dunarii?
Foarte adevarat. Sunt aceleasi intrebari la care daca te gandesti putin, iti raspunzi singur la majoritatea. Sunt unele care sunt chiar copilaresti si stupide. Dar nah, e dreptul lor sa le puna cand ii freaca plictiseala. :p bye
Mereu! Totusi i-mi place sa citesc raspunsurile la multe intrebari...care ma ajuta sa vad cum gandesc si altii,sau cum ar proceda altii, in anumite situatii! Nu trebuie sa te sinchisesti sa raspunzi la toate! Oricum parerea ta conteaza, pentru cei care le raspunzi!
anonim_4396 întreabă:
Invictusman2025 întreabă: