anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă uit la clipurile lui Paul Dadrian și mă întreb: cum de nu le este teamă acelor indivizi care se aventurează singuri, noaptea, în clădiri abandonate, (presupus) bântuite?
Da, unele pot fi/sunt fake-uri dar altele sfidează orice logică și rațiune.

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Fake-uri sau nu, tot te poți întâlni cu persoane rău-voitoare și să o pățești. S-a mai întâmplat.

3 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Barbatii merg pe logica si isi inceraca curajul cu asta, eu fiind femeie in viata mea nu am fost tentata sa fac asa ceva, dar cine stie daca as fi barbat as gindi altfel.Iar in ceea ce ai scris la capat am o colectie destul de frumoasa cu intimplari stranii ce s-au intimplat nu mie ci utilizatorilor de pe TPU care mi-au raspuns mie si altora aici la astfel de intrebari de gen v-i s-a intimplat ceva straniu in viata asta? si acele intimplari nu sunt luate pe Youtube sa stringa vizualizari.

| RxTx a răspuns:

Eu sunt nascut intr-un oras micut
Si acolo chiar nu era nimic nimic nimic nimic de făcut
Acolo nu se intampla niciodată nimic.
Chiar îți tiuia urechile de plictiseala cu anii.
Discotecile nu ma atrageau

De baut bere nu prea aveam mereu bani si ne plictisiseram si de asta

SI MI-A VENIT MIE O IDEE GENIALĂ
AM LUAT CÂȚIVA PRIETENI SI NE-AM DUS PRIN fabrici vechi părăsite
Ne-am dus printr-o cladire unde ar fi trebuit sa fie un bazin olimpic

Ne-am urcat pe o roata mare cum este cea din filmele cu cernobâl
Roata cum este in parcul tei din bucureti de vezi sul de sus
Noi mergeam in picioare pe ea fara funii fara sistem de prindere.

Sau alergam si saream dupa un bloc pe altul intre ele fiind o distanță de vreo 2 metri

Sau am intrat intr-o pesteră la Meledic
Se zice ca are 11 Km lungime

Iar noi am improvizat o sârmă cu o sfoară pe care am folosit-o in loc de funie de alpinisti

Am intrat prin tunele subternane care erau vechi de mii de ani nu stiu de cànd erau treceau pe sub oras.

Ne aventuram prin paduri ca zebzecii sa ne pierdem

Saream intr-un rau care nu avea mai mult de 5 metri adancime de pe un pod inalt.

Am sărit in cascada de la LEPSA cand a fost o tabără PENIEL acolo
Si doar Dumnezeu ma savat pentru ca tot imi cadea apa in cap si peste mine si nu avea in ce sa inot pentru ca nimeni niciodata nu mi-a spus ca acolo jos inde cate cascada nu exista apa ci doar o spuma ca si samponul si nu ai cum sa inoti in acea spuma

Ne duceam aproape de un cablu de inalta tensiune care este foarte aproape de un deal mergeam pe burta pe sub cablul de inalta tensiune sa auzim cum sfârâie și cum se electrizează părul pe noi

NE-AM BĂGAT SĂ INOTĂM INTR-un strand parasit de pe timpul Romanilor cu apa sarata.
Se zice ca macar de 1000 de ani este parasit acel strand di ca a fost facut de Romani

Ne-am dus inot in jurul epavei de la Costinesti si nu ne mai puteam intoarce ca ne trage curentul in larg era sa murim inecati.

De plictiseala o data am intrat intr-un tunel subteran si am mers pe sub oras si am ajuns intr-un loc interesant dar despre care nu pot sa spun pe net.

Oamenii fac multe lucruri de plictiseala.
Am fost cu un Tico pana in Grecia si inapoi de 2 ori

Am vizitat republica Moldova si Ukraina
Si acum m-as duce la mare la ukraina la odesa daca m-ar lasa sa teec vama.

Oamenii fac multe lucruri de plictiseala

| goguPatent a răspuns:

Unele? Da un simplu motiv pentru care niste videori cu fantome de pe net care au drept scop adunarea de vizualizari sa nu fie fake