| SERIALS a întrebat:

Ma uit la pozele in care am fost surprins eu in ultimii 3 ani si nu-mi place ce vad. Sunt putin cocosat si nu-mi place persoana care o vad. Vreau schimbari.

Se intampla si la voi asa? Sa vedeti poze in care v-au surprins in viata de zi cu zi si nu va place ce vedeti?

4 răspunsuri:
| MadalinaRebe a răspuns:

Daca nu iti place ce vezi, de ce nu faci schimbarea? laughing Ar trebuii sa fie o motivatie destul de mare pentru tine pentru a incepe sa schimbi diferitele aspecte pe care le ai si nu le placi. Da si la mine se intampla asa laughing. La toata lumea se intampla asa, de fapt. Cu totii avem defecte. si complexe, si anumite parti ale fizionomiei de care nu suntem prea incantati laughing, dar asa ne a lasat mama natura. Nu esti singurul care se simte asa big grin. Inafara faptului ca esti putin cocosat, ce te mai deranjeaza la acele fotografii? Asta e doar parerea ta, sau ti-a mai spus cineva ceva despre tine sau despre acele fotografii? big grin

| SERIALS explică (pentru MadalinaRebe):

Nu mi-a spus nimeni, nimic. Daca imi amintesc mai bine, in trecut mi-au zis unele persoane sa stau mai drept laughing ca-s putin cocosat, de la o vreme am incercat sa merg cu spatele drept, dar nu intotdeauna o fac big grin Si nu-mi place ca-s slab. Si haine care odata mi le-am cumparat, deja imi displac. Nu-mi plac deloc... De ce oare?

| MadalinaRebe a răspuns (pentru SERIALS):

Du-te la doctor, nutritionist, baga vitamine si fa sportt rolling on the floor. Chestia asta cu cocoasa o sa-ti faca pitici pe creier, si mereu o sa te gandesti la ea smug, la fel si cu restul lucrurilor care te deranjeaza la tine. Cand tie lumea mai draga se trezeste un pitic si-ti distruge toata starea. Probabil pe moment in magazin ai crezut ca arata fain pe tine si cand ai ajuns acasa ti-ai dat seama ca nu arata cum credeai ca arata, sau nu stiu rolling on the floor. Ai fost cu cineva la cumparaturi, sau doar tu singur ai luat decizia? Pe moment se intampla sa fi incantat de ceva, si cand ajungi acasa sa nu ti mai placa. Asa am facut si eu cu mai multe perechi de blugi, vanzatoarea imi spunea -vai arata superb pe tine- bla bla, si mie imi placeau blugii. da am ajuns acasa am analizat, si am observat ca nu stau bine pe mine si au ajuns sa stea in sifonier degeaba. Nu exista cine stie ce motiv incredibil pentru care nu ti mai plac hainele rolling on the floor). Adica na, poate ai fost incantat pe moment de eele, si dupa ai constientizat ca nu stau asa bine pe tine.

| SERIALS explică (pentru MadalinaRebe):

Am fost singur cand le-am cumparat, na... plus is haine de teeenageri, la 15-16 ani, dar eu am 22 de ani si port asa haine, e cam nasoala treaba big grin
In unele poze chiar arat misto, putine; D dar in multe - nu-mi place ce vad big grin
Pai am inceput inainte de vacanta sa merg la sala si am adaugat 2, 5 kg, dar mai trebuie...