| AlexDorinel a întrebat:

Ma uitam acum la întrebările mele de acum 2/3 ani și ma întreb. Cum a evoluat lumea asa mult de atunci pana acum? Cam din noiembrie 2019 când a venit PNL la guvernare Romania nu a mai fost Romania, adică tara aia saraca pe care o știam noi. Nimeni nu mai are WC în curte, peste tot se arunca cu bani fără limita, ce/cine a provocat schimbarea asta?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O fi evoluat tara, da intrebarile tale la fel de tampite sunt.
Si WC tot in curte e la 30% din oameni.

| Mosotti a răspuns:

Pai a evoluat lumea in rau din 2019, in continuare exista scoli si locuinte cu WC in curte, se arunca bani fara limita adica se fura fara sa se face nimic.
Nici prim ministru nu mai ai, ca se cearta aia ca dracu acolo sus pentru ciolan.
S-au scumpit utilitatile, chestie care in 2019 nu era.

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru AlexDorinel):

E cam la fel, nu e asa plin, tu te iei de niste exceptii.
Marea majoritate nu o duc prea bine, o duc sa zicem asa mai decent dar mai prost ca in 2019 pentru ca niv de trai a scazut prin urcarea preturilor.

Dar tu nu vezi asta? Nu vezi ca s-a scumpit totul? De la mancare la utilitati? Nu ti-e clar ca e mai rau acum?
Lasa-i pe bogatasi si instariti care-s cam putin.
Tu pune oameni cu salarii medii cum traiesc, nu altii.

| Fatamuntilor a răspuns:

DE pe hartie totul arata bine!
Realitatea e cu totul alta.

| Lukasssz a răspuns:

A evoluat? a involuat vrei sa zici

| Lukasssz a răspuns:

Scolile tot wc-ul in curte il au laughing nu au apa calda, sapun laughing,"au evoluat", asa e in mediul rural nu am vazut scoala cu wc-ul in scoala laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Lukasssz a răspuns (pentru AlexDorinel):

Si ce pe ei ii doare gura sa minta laughing? Asta e un bullshit man, nu am vazut la mediul rural scolii care sa aiba wc-ul in scola laughing

| suntserios a răspuns (pentru AlexDorinel):

Da 300-400 adica 830 vrei sa zici

| TheStrategist a răspuns:

Nu am evoluat prea mult

| gigite a răspuns:

Vezi ca s-a mai schimbat cate ceva si pe stema TA!

| SanduDediu74 a răspuns:

Ce sunt mucii?
Raspuns:mizerii, mucozitati la nas, au gust sarui!

| TăvitzuIsLove a răspuns:

Nu știu.