| IolandaVisser a întrebat:

Ma uitam la niște documentare. Oare stilul de viața te păstrează decent atunci când mori? Pe lângă îmbălsămare? Am văzut oameni intr-un documentar morți de nu știu cât timp și arata decent, iar alții abia morți de câțiva ani si abia că te poți uita la ei.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Descompunerea tine de temperatura 100%

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imbalsamarea e inutila pentru ca viermii mananca tot pana la oase. Mai buna e o incinerare la crematoriu si donarea organelor pentru pacienti care pot trai o viata normala sau cativa ani aditionali, asa dumnezeu mai iarta pacatele in fata judecatii

| IolandaVisser explică (pentru mgtow):

Pai dacă ești batran e cam inutil… nu mai ai cine știe ce organe

| RAY a răspuns:

De parca ar conta cum naiba arați fiind mort si așa o sa te mance viermi, bănuiesc ca o sa ai gust mai bun, o sa mance viermi de sex feminin, stilul de viata, genetica, starea ta de spirit

| IolandaVisser explică (pentru RAY):

Nu cred ca m-am făcut înțeleasă. Eu am întrebat de ce unii oameni rămân intacti după 50 ani iar alții după 1 an putrezesc, nu dacă o sa arat bine după ce mor rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru IolandaVisser):

Genetica omule, eu la 32 arat ca la 20, soră-mea la fel, și eu mam întrebat asta mereu, numai vorbesc de vârstă morți, toți peste 80, și nu au avut un stil de viata sănătoasă

| IolandaVisser explică (pentru RAY):

Ce legătura mai are genetica cu faptul ca mori și te descompui mai rapid sau mai lent? Dacă mori și nu te descompui rapid înseamnă ca un rol bun îl are genetica?

| RAY a răspuns (pentru IolandaVisser):

Descompunerea tine de temperatura 100%

| wildthing a răspuns:

Intortocheata e mintea omului! De ce-ti pasa cum te vei "pastra" dupa ce te-ai prapadit? Dupa ce ti-ai dat ultima suflare, incetezi sa mai existi, ramane doar o "carcasa goala", care se descompune mai rapid sau mai lent, in functie de mai multi factori.
Mie nu-mi pasa ce se va intampla cu sacul asta de oase inutil (corpul meu), atunci cand o voi mierli.

| IolandaVisser explică (pentru wildthing):

Și dacă omul e curios de ce unii oameni arata mai intacti și alții nu înseamnă ca e prost? Fereasca Dumnezeu