anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma uitam la tv si am vazut reclama aceea cu zambetele. M-am gandit sa va intreb cate feluri de zambete existahappy? Si ce fel de zambet folositi mai des?big grin

Răspuns Câştigător
| Corinne a răspuns:

Zambete.pai sunt multee. poti zambi cand un baiat iti zambeste pe strada :-> poti zimbi cand citesti un msg.astea ar putea fii cateva feluri de zambete.credbig grin sau feluri.smecherestewinking ironic, larg etc.
Eu nu prea zambeschee hee sunt inconjurata de lume care ma face sa rad direct laughing mai putin de persoane melancolice sad care ma fac sa zambesc happy

8 răspunsuri:
| BabyRosse a răspuns:

Cate vrei! Pai eu nu prea folosesc zambetul ci rasul laughing rolling on the floor

| iri a răspuns:

De la o vreme zambesc intr-una... cred ca s-a dereglat ceva laughing

Cand zambesc ironic, cand unui coleg de clasa day dreaming, cand aiurea... laughing

| Razvan a răspuns:

Zambetul arogantraised eyebrows

| Zâmbărici a răspuns:

A da ala pisicitlaughinglaughing)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai des poti folosi zambetul poznas!

| fluturash_6064 a răspuns:

Hm... poate fi un zambet cand citesc intrebarea...care este chiar superhappy.eu una cred ca zambetul este cel care te intampina cand privesti o persoana. ce frumos e cand cineva "iti raspunde" cu un simplu zambet...nu iti face ziua mai buna? nu se face el placut prin acel zambet? ba da.in fine sa revin la intrebarea ta...zambete sunt de multe feluri.zambetul unui indragostit ...care radiaza de fericire...zambetul unui om suferind.cand privesti un copil mic.totodata ai alt zambet aparte...zambetele sunt de multe feluri, fiecare frumos in felul lui.eu una pot spune ca sunt o persoana caruia ii poti aduce zambetul foarte usor pe fata si cred ca, cu asta, ai foarte mult de castigat! in concluzie. un zambet nu costa nimic, asa ca zambeste!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, am vazut si eu reclama aia si mi s-a parut superba ideea, dar nu o gasesc nicaieri pe net. poate cineva sa imi dea un link unde sa o gasesc? sau macar la ce erahappy multu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sal. la ce era reclama aia si nu stii undeva un link unde o pot vedea ca nu o gasesc nicaieri
mersi. herbrix@yahoo.com