Zambete.pai sunt multee. poti zambi cand un baiat iti zambeste pe strada :-> poti zimbi cand citesti un msg.astea ar putea fii cateva feluri de zambete.cred sau feluri.smechereste ironic, larg etc.
Eu nu prea zambesc sunt inconjurata de lume care ma face sa rad direct mai putin de persoane melancolice care ma fac sa zambesc
De la o vreme zambesc intr-una... cred ca s-a dereglat ceva
Cand zambesc ironic, cand unui coleg de clasa , cand aiurea...
Hm... poate fi un zambet cand citesc intrebarea...care este chiar super.eu una cred ca zambetul este cel care te intampina cand privesti o persoana. ce frumos e cand cineva "iti raspunde" cu un simplu zambet...nu iti face ziua mai buna? nu se face el placut prin acel zambet? ba da.in fine sa revin la intrebarea ta...zambete sunt de multe feluri.zambetul unui indragostit ...care radiaza de fericire...zambetul unui om suferind.cand privesti un copil mic.totodata ai alt zambet aparte...zambetele sunt de multe feluri, fiecare frumos in felul lui.eu una pot spune ca sunt o persoana caruia ii poti aduce zambetul foarte usor pe fata si cred ca, cu asta, ai foarte mult de castigat! in concluzie. un zambet nu costa nimic, asa ca zambeste!