Haha,cu acesta întrebare și mie mi se punea capac,însă lasă-ma sa îți ofer răspunsul simplu: Acești oameni accepta copiii ca fiind o binecuvântare,nu ca fiind o povară.
Uite,sexul este o nevoie fiziologica pe care toți o avem,mai mult sau mai puțin.
In ziua de azi multi fac sex,sunt neprotejati și cred că pruncii sunt o povară,nu o binecuvântare.
Ei bine,acești oameni fac copii pentru că nu vor să ii avorteze și să își bată joc de binecuvântarea oferita de Dumnezeu lor.
Într-adevăr,poate că nu au condițiile necesare sa ii crească,însă nici nu vor regreta că fac acești prunci,că se plâng ca nu au ce-i creste este o alta discuție.
Ideea e că da,intr-o oarecare măsură au dreptate,nu au condiții să le ofere insa ai observat tu că astfel de copii ajung sa fie cei mai buni la învățătură?
Ei bine, ei sunt exemplul pur de "din imposibil fac posibil"
Și practic sunt și cei care au cele mai multe șanse de reușită în viața.
De aceea nu cred că acești oameni ar merita sa fie judecați, ci aceia care își bat joc de aceste binecuvântari primite de la Dumnezeu.
Macar ei încearcă să nu își bată joc de propriul trup pentru a nu face copii, ei îi fac cu discernământul că nu au ce le pune pe masa, dar care nici nu renunță la ei indiferent de ce se întâmplă.
Cel puțin așa privesc eu lucrurile
Poate in lumea ta ideala e asa cum spui tu.
Ia mergi intr-un sat din zonele sarace ale Romaniei.
Ia vezi tu acolo cate din familiile sarace cu foarte multi copii ii considera o binecuvantare, o binecuvantare atat de mare incat ii ingriesc, cum se zice, ca pe ochii din cap.
Apoi vezi cati din copii aia sunt neglijati, abuzati, flamanzi, desculti si merg la scoala 1 zi pe luna pentru ca odata "capul familiei" a venit beat acasa si a vrut sex, iar femeia fara nicio putere, asa cum e ea in satul romanesc, a acceptat si apoi a nascut in copil nedorit de nimeni.
Mergi in teren, sa vezi cum e situatia reala si pe ura romantizeaza asta pe net. Asa din spatele tastarurii e usor, mai ales cand tu nu esti unul din copii aia flamanzi, needucatie, infrigurati si abuzati.
De dobitoci ce sunt. Se cordesc ca animalele fara prezervativ pentru ca mai bine dau banii pe alcool decat pe protectie, si pentru ca le mai da statul 600 de lei in primii 2 ani al copilului. Ei se gandesc prima data la banii pe care ii primesc de la stat. Nu la nevoile copiilor si la cat de mult ii chinuie pentru egoismul lor.
Pentru ca sunt inconstienti, habar nu au de protectie, nu au vreun motiv logic. Cum s-a spus si mai jos, sunt,, binecuvantati''
Iubirea pentru copii nu se rezuma in bani. Daca inainte de saracie sotii si-au dorit copii pe care sa ii poata creste.Chiar daca sunt saraci, compania unul fata de altul ii uneste.
Doar sa in saracie pe multi lipsa de educatie sexuala, bautura si lipsa de independenta a femeii e realitatea, nu compania si iubirea pentru copii. Dupa cum i-am scris mai sus si celuilalt care romantiza chinurile prin care trec majoritate copiilor asa de mult doriti in saracie... realitatea e alta decat utopia pe care o descrii tu.