| AnonimMareMareMare a întrebat:

Ma vindec foarte repede. Am deschis o conserva de pateu si din greseala m-am taiat la deget. Mi-a curs ceva sange, apoi in 5 minute cand sa ma uit daca e mai bine taietura, aproape ca nu mai era deloc. Am ramas socat. M-am taiat intentionat apoi foarte putin cu cutitul sa observ ce se intampla si am vazut cu ochii mei cum se vindeca rana foarte repede. De ce?

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu zic sa iti decupezi o parte a corpului cu totul, sa vezi daca iti creste la loc. Glumesc!
Probabil stai bine cu timpul de coagulare a sangelui, de aia se inchid ranile repede. Dar cum a mai spus cineva, nu are cum sa se refaca pielea instant.

| Celcestietot a răspuns:

Ești în perioada de creștere?

| AnonimMareMareMare explică (pentru Celcestietot):

Nu chiar

| Celcestietot a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Atunci te-a ajutat constitutia corpului.

| RoCkKiD a răspuns:

Se numeste taietura superficiala care e doar la nivelul stratului exterior al pielii, aia se lipeste singura in cateva minute.

Din pact esti la fel de om ca noi restul asa ca, pentru binele tau, stai departe de taieturi. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Dorotheea21 a răspuns:

Eu ma mir foarte repede. happy
Ti'am citit intrebarea, si imediat te'am ridicat in randul cinefililor de rang 1, cu medalie.

| AnonimMareMareMare explică (pentru Dorotheea21):

Mda, eu am intrebat ceva serios. In fine, mersi de raspuns!

| Dorotheea21 a răspuns (pentru AnonimMareMareMare):

Imi cer scuze. Ai intrebat la conversatii, nu la sanatate.
Poate corpul tau are acum o perioada accelerata de multiplicare a celulelor dar este imposibil sa vezi cu ochii tai cum se inchide o taietura.

| AnonimMareMareMare explică (pentru Dorotheea21):

Nu s-a inchis instant cum m-am uitat la ea, insa m-am holbat ceva timp si am vazut efectiv ca se vindeca