| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ma voi nu v-at plictisit de viata asta in care tot ce faci e sa umblii cu fundu pe trotuare si sa cauti sensul vietii ba in religie,ba in copiii, ba in alcol?

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu m-am plictisit de ea, probabil ea s-a plictisit de mine, habar nu am. Dacă ești un om ca mine nu cauți niciun sens și nu umbli cu fundul pe trotuare ci cu picioarele. Știu, sunt mai anormal eu.

| 393Dan a răspuns:

Sensul vietii eu deja mi l-am gasit. Viata e o calatorie, asa ca nu-i chiar asa plictisitoare, daca nu ti-o petreci doar in camera de hotel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fii sămânţoman chifteluţă, lasă-te! Uite unde te-a adus dependenţa asta... sad

| Mayhem666 a răspuns:

Ultimul cuvant se scrie alcool, nu alcol, ca sa stii. Eu nu caut sensul vietii, caut fericirea.

| Bacemi a răspuns:

Poți să te bazezi pe faptul că sunt pe calea spre sfințenie, însă religia sunt eu. Nu vreau copii. Nu beau deloc alcool sau ceai, cafea, energizante. Viciile mele sunt sexul şi lenea. În astea da mai caut sensul vieții uneori. Apropo, sensul vieții e să fii fericit. Iar scopul vieții e ca fericirea ta să cuprindă şi fericirea celorlalți. Nu m-am plictisit pentru că atunci când aflu răspunsurile viața schimbă întrebările.

| KiszMy a răspuns:

Lasă filozofia, bagă substanță! big grin

| Teffan a răspuns:

Hai sa ne sinucidem, tu cu mine, ce zici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am plictisit.