| tasnei a întrebat:

MA ZAPACESC CIFRELE DE LA CEAS DE CEVA VREME, intr-o zi de 3 4 ori ma uit la ceas vad 10:00, 12:00, 12:12, 11:11. le-am jucat la loto n-au iesit da de vreo cateva luni bune se intampla... ce-o fii. YM: ""tasnei"" daca aveti vreo idee buna vreau sa am mai multe deja-vous decate am ...la ce-ar trebui sa ma gandesc.etc simt ceva straniu ca o se intample pe planeta

4 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Nu este nimic straniu, poate incerci sa fii organizata, sa te incadrezi cu programul intr-un anumit timp si de aceea te uiti mereu la ceas...eu cred ca ma uit de vreo 20 de ori pe zi la ceas, pentru ca am ceva de facut aproape la fiecare ora, plus ca am si 3 alarme pe zi la telefoanele mobile.
Dupa un timp ai sa sesisezi ceva foarte curios, cand cineva va intreba cat este ceasul, vei raspunde tu cu aproximatie ora exacta si ai sa mai observi ca iti vei calcula timpul inainte de a ajunge undeva, deci vei fi o persoana *calculata*...si asta nu este deloc rau.

| asya a răspuns:

Eiii...se zice ca atunci cand te uiti la fix sau la ore gen 12:12 te iubeste mult cineva! Poate ai ceva admirator/admiratoare secreta!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ciudat dar de inteles.si eu m-am rugat intr-o seara sa fie o schimbare in lumea asta ca nu se mai putea.si a venit criza. va fi ceva straniu pe planeta.vei vedea atunci. dar numerele acelea n-au nici o treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma uit aproape zilnic la ora 14:53... ce se intampla sau ce s-a intamplat? Nimic, desi in 1453 a cazut Constantinopolul. Oare or sa dea turcii peste mine? :-ss