Stai li istita. Nu ai fi prima si nici ultima care o sa aiba casa plina de pisici. E bine sa citesti si restul dar nu te poti astepta sa iti bata unu la usa sa vrea relatie serioasa fara sa depui si tu putin efort pentru asta.
. Oare mai are rost să crezi în suflete pereche sau toate relațiile, în ziua de astăzi, sunt bazate pe instincte animalice?
in lipsa la asa zis instincte animalice omul ar fi un robot, asta nu inteleg multi ca iubirea nu e rationala, e ceva primitiv aparut acum mult timp 1 milioan de ani ( presupunere ), ratiunea a aparut acum 20 de mii de ani ( presupunere ),vezi intervalul intre cele doua? atractia sexuala, fizica este ceva primitiv, iubirea la fel, dar omul fiind o fiinta rationala percepe iubirea mai puternic ca oricare alt animal ( doar caini ma contrazic ) asa zis suflete pereche nu are ce cauta in evolutia vieti pe planeta pamant, asta nu inseamna ca nu exista iubirea, omul este o fiinta monogama pe durata intre 3-5 ani
Ură? Doamne fereste, pentru ce?
Sa fii sigura ca are rost sa crezi in suflete pereche! Va veni intr-o zi cel care ti-a fost predestinat, insa trebuie sa ai rabdare si sa nu cedezi in fata presiunilor si ispitelor.
Normal ca nu te culci cu ei de la primele intalniri, doar o femeie de moravuri usoare, curvă, pe românește, ar face asta.
Si ce ai pierdut? Absolut nimic. Erau niste "barbati" care te voiau doar pentru trup, pentru beneficii, iar daca, prin circumstanțe nefericite, ti-ai fi pierdut din atributele fizice, pentru ei ai fi fost nulă din momentul acela.
Tine-ti mereu standardele la cel mai inalt nivel, ca esti o femeie de cel mai inalt nivel, ar fi pacat sa te irosesti cu un libidinos, un ratat superficial.
Sugestia-mi este sa pui pret pe tine, sa intelegi, desi cred ca stii deja, ca trebuie sa fii iubita si apreciata trup si suflet, ca esti o fiinta cu sentimente, nu un obiect sexual, nu un bibelou. Asteapta-l pe omul ala cu care, asa cum ai mentionat si tu, sa ai o legatura, o conexiune sufleteasca, intelectuala. Ar fi pacat sa nu astepti sa cunosti iubirea absoluta. Eu cred ca meriti si sunt sigur ca vrei.
Merită sa crezi in Cosette si Marius.
Daca vrei sa mai vorbim, nu ezita sa-mi scrii. Multa bafta.
"nu am fost nici măcar aproape, niciodată nu am simțit că între mine și prietenul meu a existat acea legătură sufletească puternică încât să pot face asta și cred că am avut dreptate"
La ce te referi tu prin legatura sufleteas a puternica e doar ceva ce tine de ce simti tu, tu vrei sa-l gasesti pe ala care te excita la ureche farã macar sa puna mâna pe tine.
Un partener se alege rational, gandindu-te ce viitor poti sa faci cu el. Nu de ce simti tu pe moment, sufleteste sau emotional. Nu de alta Dar o sa sfârsesti prin a fi sparta si lasata dupã, de un tip doar pentru ca stie sa-ti spuna lucrurile potrivite la momentul potrivit. Dar el nu simte nimic pentru tine.
In al doilea rând daca vrei sa iti castigi experienta o poti face si farã parteneri.
Plus conteaza mult energia ta, incearca sa iesi putin din rutina. Altfel te Infunzi si mai rau,
Vezi tu eu cateodata m-am saturat de e fix parerea mea,ca tine sunt si aia anti vaccin, acum ma cert cu niste tampiti anti carne, voi creati suferinta prin ceea ce scrieti, e prea multa libertatea asta duce la anarhie, oameni buni controlativa, asta nu e libertate e anarhie, cateodata cred ca exista o organizatie care face experimente globale, vor sa stie cum ne comportam in diferite regimuri, un fel de mine la scara mare
"sunt încă virgină, lucru de care sunt puțin complexată" - Traim intr-o societate bolnava. Fug romanii de virginitate, sa scape de ea ca ajung de rasul lumii.
Conteaza si in ce anturaj esti. Daca ti-ai format un anturaj nesanatos, superficial, iresponsabil... e si normal sa-ti fie rusine ca nu te-ai culcat cu nimeni. Cauta sau formeaza-ti un anturaj invers a ceea ce am descris inainte. Asta e cel mai important, comunitatea din care faci parte.
Nu esti deloc singura care trece prin asta, sunt foarte multe persoane in situatii similare. Ar trebui sa iesi mai mult din casa, eventual cu prietenele, chiar daca ele au relatii deja, este mai bine decat sa stai singura. Cu virginitatea nu ai de ce sa fii complexata, asa nu cred ca este o problema, o poti pierde oricand si experienta o capaeti cu timpul. Cred ca ar trebui sa cauti in continuare pe cineva potrivit, relatiile bazate pe instincte animalice nu tin prea mult.
In primul rand e de preferat sa devii independenta financiar, deci sa ai servici. Dupa aceea se rezolva toate. Nu ai pierdut nimic. E greu sa vezi cum altii se pare ca evolueaza intr-o directie buna, insa fiecare are drumul lui. Sunt convins ca dupa ce vei capata o anumita independenta si cu putin noroc, vei scapa de singuratate, insa nu trebuie sa renunti la a fi exigenta. Nu trebuie sa mergi pe principiul "primul venit - primul servit".