| kidddo14 a întrebat:

Mai are cineva laptop HP? Intreb fiidca mie mi eincalzeste foarte tare, frige...ma gandeam ca iarna sa ma incalzesc cu ellaughingInca mai e valabila garantia, il voi duce, numai ca vreau sa stiu daca si al vostru face la fel.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite in legatura cu asta, vorbesc chiar in cunostinta de cauza. Eu am un HP Probook 4510s, aceeasi belea. L-am dus in service si le-am explicat ca se incalzeste groaznic (la un moment dar daca te uitai la un film pe 2 cd-uri se inchidea; de jocuri nu mai vorbim) si daca e normal. Ei au zis ca se uita, mi-au inlocuit coolerul si cica trebuia sa fie ok.
Laptopul tot se incalzeste, deci n-am facut nimic. Mi-am luat un din-asta si am rezolvat problema.
http://www.emag.ro/......pZ3C-00008
Gandeste-te la partea buna a lucrurilor: macar la iarna nu o sa iti inghete mainile pe tastatura :))

4 răspunsuri:
| nana a răspuns:

Salut kidddo14. Ai perfecta dreptate. Eu am un Toshiba din 2007. Este mai bun decat o centrala termica, doar ca nu incalzeste apa necesara pentru dus.Ha ha ha! Nici ca nu se putea o asemanare mai buna. Pup.
nana

| buybooks a răspuns:

Orice laptop se incinge. Vezi ca nu cumva sa nu stai cu el in "poale" si sa blochezi gurile de aerisire.

| vladvlad23 a răspuns:

Eu aveam da mi-o plecat si procesorul si placa. Da stiu cum e treaba cu el. Ti se incalzeste foarte tare si te frige daca il tii pe genunchi, nu? Daca da atuncia sa stii ca partea aceea care te frige trebuie lasata sa respire. Ca pe acolo iese aerul cald.
Pe scurt lasa partea aia fierbinte in aer daca nu vrei sa bubuie laptopul.

| Creatsa_1469 a răspuns:

Si al meu se incalzeste tare