anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai are rost sa ma impac cu un baiat daca ne-am despartit de mai multe ori? El zice ca tine la mine da nu stiu ce sa zic. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Are rost daca vrei sa o continui asa toata viata.

| monyk a răspuns:

Buna, fa ceea ce simti, dar ce crezi de mine? M-am despartit de preitenul meu de vreo 3 ori si el mi-a dat papucii de fiecare data, dar totusi din iubire l-am iertat si ne-am impacat, i-am dat o noua sansa si ma bucur ca acum ne intelegem ff bine.Eu zic sa te impaci daca inca simti ceva pentru el, e bine sa stii sa ierti, dar nu inseamna ca trebuie sa te lasi umilita, impaca-te cu el, studiaza-i comportamentul, oricine mai greseste, poate acum a realizat ca a gresit si ca te iubeste, tu sti ce e mai bine!

| miauu a răspuns:

O data ce nu a mers prima data a2a oara nu va merge
ulcioru nu mere de multe ori la apa
lupu isi schimba blana dar naravul bawinking
gandeste-te la astea si iti trecewinking

| floaredetrandafir a răspuns:

Pai daca si u ti la el impacate cu el nu se stie niciodata

| AsU_2581 a răspuns:

Laso balta.cauta pe altcinevawinking

| Rina_2681 a răspuns:

Nu scupo nu fa acest pas, el earasi a ramas singur si nu are cu cine se distra si fuga a venit la tine.numai te foloseste pe post de prietena cind este necesar.asculta-ma pe mine eu ca tine am facut dar mi-am dat seama mai tirziu si nu am mai vurut sa fiu cu el si am avut de cistigat. nu conteaza cai frumos, vordeste dulce, zimbeste imbatator, toti sunt asa dar nu au suflet se gindesc numai la ei. sper ca ti-am fost de ajutor.Pa...Pa