Athos a sintetizat şi cauza şi tratamentul. Întradevăr noi am creat ceea ce se vede şi doar noi avem puterea să îndreptăm răul. Având credinţă vom reuşi să schimbăm societatea, în special noi cei tineri, dacă vom dori întradevăr acest lucru.
Înradevăr cum ai spus Clauss, se mai mişcă câte ceva în societatea noastră, dar cea mai rămasă în urmă este justiţia. Am încrederea că aceste schimbări în bine au fost produse tocmai de afluxul de tineri profesionişti care au altă mentalitate faţă de pensionarii epocii comuniste.
E bine ca mai crezi si in Dumnezeu.De apreciat si de ce nu, de admirat. El promite lucruri pe care nu le vei primi niciodata cat vei fi aici, lucruri pe care nicio institutie sau om nu ti le poate da vreodata.In medici m-am convins de mult de cum sta treaba, in politisti mi-e cam teama sa nu fiu amendata pe motiv ca imi scapa o gluma clasica cu ei.Singurii oameni care isi fac meseria sunt pompierii. Zic
Cel mai tare ma deranjeaza. justitia romana. Fac tot posibilul sa scape coruptii, ei insisi fiind corupti.
Prietene schimba tonul! Treci la optimism. Aceasta societate este formata din oameni. Iar oamenii suntem noi.Atunci cand noi, cetatenii acestei tari, vom dori cu adevarat schimbarea, atunci se va produce. Pana atunci ne vom plange.
Ve prinde si vremuri mai bune. Ciobanul are o vorba : intotdeauna dupa vreme rea urmeaza vreme buna!
Bafta!