| IoSmecheru96 a întrebat:

Mai baieti. voi ce ziceti. cum poate un om sa munceasca daca e in depresie?

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu presie.

| oglindasultanului a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa incepi o relatie cu job-ul, sa fi fericit la job si imediat incepe munca.

| Nirvanaaa a răspuns:

Poate, dar nu are același randament. Se straduieste. Nimeni cu depresie nu primește concediu pentru așa ceva. Angajatorii nu iau in seama așa ceva, dacă e apt din punct de vedere fizic nu le pasa. Doar dacă e depresie severa și e internat la secția de psihiatrie, atunci nu poate munci.

| IoSmecheru96 explică (pentru Nirvanaaa):

Da,dar nu poti frate eu nu inteleg cum poate excela un om cu probleme.N ai energie sa faci.Mai ales daca esti medic nu poti sa fii atent ce faci.

| Nirvanaaa a răspuns (pentru IoSmecheru96):

Pai da, nu exceleaza. Mai mult se chinuie.

| IoSmecheru96 explică (pentru Nirvanaaa):

Aia zic, dar patronii nu ii dau afara ca trebuie sa faci treraba buna, nu stiu eu unul m-as mira sa vad un om in depresie ca poate sa munceasca ca medic, ca daca nu esti atent omori omu.

| 1997onur a răspuns:

Poți greu dar poți

| IoSmecheru96 explică (pentru 1997onur):

Pai poti dar nu sa dai randament mai ales intr-un domeniu nou.

| 1997onur a răspuns (pentru IoSmecheru96):

Adevărat uneori cedezi dar o iei de la capăt trebuie sa poți.

| IoSmecheru96 explică (pentru 1997onur):

Pai si patronii observa? adica cum ma sausa luam alta tulburare unde ai nevoie sa faci ritualuri gen la toc ce faci acolo? ca ai nevoie de pauze de 30min 1 h ca sa faci alea ..cand mai muncesti?

| Maraa345 a răspuns:

Nu prea poate daca-i in depresie...

| IoSmecheru96 explică (pentru Maraa345):

Pai asa. si logica mea, doamna, pai asa ce depresie e aia daca poti munci, pai asa hai sa intram toti, sunt oameni care nu muncesc si au depresie si aia care au pot? intr-adevar sunt si oameni fara picior care muncesc dar nu nu acelasi nivel cu ala cu doua.