Inseamna ca trebuie sa incepi o relatie cu job-ul, sa fi fericit la job si imediat incepe munca.
Poate, dar nu are același randament. Se straduieste. Nimeni cu depresie nu primește concediu pentru așa ceva. Angajatorii nu iau in seama așa ceva, dacă e apt din punct de vedere fizic nu le pasa. Doar dacă e depresie severa și e internat la secția de psihiatrie, atunci nu poate munci.
Da,dar nu poti frate eu nu inteleg cum poate excela un om cu probleme.N ai energie sa faci.Mai ales daca esti medic nu poti sa fii atent ce faci.
Pai da, nu exceleaza. Mai mult se chinuie.
Aia zic, dar patronii nu ii dau afara ca trebuie sa faci treraba buna, nu stiu eu unul m-as mira sa vad un om in depresie ca poate sa munceasca ca medic, ca daca nu esti atent omori omu.
Pai poti dar nu sa dai randament mai ales intr-un domeniu nou.
Adevărat uneori cedezi dar o iei de la capăt trebuie sa poți.
Pai si patronii observa? adica cum ma sausa luam alta tulburare unde ai nevoie sa faci ritualuri gen la toc ce faci acolo? ca ai nevoie de pauze de 30min 1 h ca sa faci alea ..cand mai muncesti?
Pai asa. si logica mea, doamna, pai asa ce depresie e aia daca poti munci, pai asa hai sa intram toti, sunt oameni care nu muncesc si au depresie si aia care au pot? intr-adevar sunt si oameni fara picior care muncesc dar nu nu acelasi nivel cu ala cu doua.
Zaharioaei_Radu_1988 întreabă:
MaryMarya001 întreabă:
Mindfulness întreabă: