| 334499 a întrebat:

Mai credeti? :-"
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/......2399_n.jpg

18 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

Da,dupa aceea vine 1 Ianuarie!

| 334499 explică (pentru W3R4):

Vine 1 ianuarie ..lasa tu asta. da vine sfarsitul lunii ma! Noi despre asta vorbim! offf

| W3R4 a răspuns (pentru 334499):

Pai da, ma, vine sfarsitul lunii decembrie! Ce-i asa special ca se termina oluna din an?
Dupa aia vine 1 Ianuarie! In poza aia apare Pamantul in flacari doar pentru a ne induce in eroare, ca noi sa zicem ca e sfarsitul "LUMII", nu al "LUNII".

Si da, cred ca este sfarsitul lunii! tongue

De ce te incapatanezi sa-mi explici de 1000 de ori acelasi lucru? fi si tu mai inventivatongue

| W3R4 a răspuns (pentru 334499):

Bine ma, vine sfarsitul lunii...

Vine Justin Bieber in Romania!

Pune si tu la curent lumea cu ce se intampla, asa happy Pentru ce vine? Se muta aici?

| IonelaaaS a răspuns:

Nu nu cred tu crezi? cine se crede"nasa" Dumnezeulaughingnuma el stie cand va veni sfarsitul

| 334499 explică (pentru IonelaaaS):

Hai ma stefania. chiar nu crezi? Nu fi prostuta tongue Ia mai gandeste-te o data

| IonelaaaS a răspuns (pentru 334499):

Dar tu chiar crezi ca vn "sfarsitul""

Si ne ia pe toti de pe fata pamantului.e jale.Am auzit ca deja ca a fost lovit
sudul Floridei la vest de oceanul Atlantic
uite si video :
http://youtu.be/i3_YFwUJ2J8
Dupa noaptea asta nu mai ramane nimic :|

Nu vine sfarsitul lumi, oameni buni fiti seriosi, revenitiva nu murim adica cum o zis ca murim pe 21 amu zic ca murim pe 31? da ce pl is cu datele astea ca nime nustie cand murim fiti seriosilaughing)

Nu te juca cu focul fetito. Vorbeste pentru tine! Oamenii sunt terifiati si tie iti arde de glume!

Majoritatea oamenilor si-au creeat buncare cu provizii.te-ai mai uitat la stiri?

Da dar tot nu cred

Ce nu crezi ma pacalicioso? tu mai stii ce vorbesti? laughing

Baga-ti mintile-n cap si revino cu picioarele pe pamant pentru numele lu' Dumnezeu O Sfanta Fecioara laughingFu**-ti ceapa ma-tii de copil aristocrat laughing Joking bineinteles.Macar ai inteles? Macar zi-mi ceva.Mai traiesti?

De unde esti tu asa sigur ca murim?laughing deja ma disperi, nu am chef sa ne certam, tu zici ca murim eu zic ca nu murim ok? nu cred ca are rost sa ne certam, adica daca tu vrei eu ma pot certa mult sh bine cu tinelaughing

| IonelaaaS a răspuns:

Mno am murit?laughing) cred ca toti is vi am avut dreptate