| intrebdetasta2321 a întrebat:

Mai deci eu nu inteleg,sunt oameni care non stop zic ca vine razboiu etc,pai si daca vine atunci de ce se mai duc la munca? ca daca dau cu atomice gata, aia e.

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu este insa sigur ca va veni, e o greseala sa zica ca sigur vine.

Ce nu intelegi? E posibil sa vina WW3, exista acest interes.
Asa a fost si in WW2, s-a inceput treaba in 36 cu bombardamente nemtesti in Spania, apoi chestia cu Japonia in 37 cu rusii, deci conflicte mai mici colo si colo, si s-a extins pana la WW2.

Ca va fi nuclear sau clasic nu stim.

Tu nu vezi ca e ceva ce n-a mai fost pana acum dupa WW2?
Uite ce in Israel, au mai fost conflicte, dar ca acum nu.
Pe digi duduie de asta, la celelalte conflicte nu a fost chiar asa.
In UE sunt proteste pro palestiniene, pericol de terorism, iar n-a mai fost asa amploare. Ministerul de externe de la noi a anuntat ca in Franta e risc mare de terorism.

Tu nu vezi ca se alimenteaza treaba acolo? In loc astia sa faca un cordon militar sa potoleasca treaba intre aia, de 75 ani nu au facut nimic, acum SUA le da arme la Israel sa se omoare intre ei.

Uite in Cipru, partea de nord din Cipru unde-s turcii e despartita de un buffer militar de englezi sa nu se bata cu grecii din nord, ca-s la cutite aia. Asa se face.
Dincoace fara asta nu se va potoli niciodata.
Nu exista interes sa se opreasca!

Cineva are interes si a avut sa-si vanda armele pe acolo, de aia au fost tensiuni din 48.
Pana atunci au trait palestinienii cu evreii in liniste impreuna acolo.

Se duc astia la munca ca pana o veni daca o veni razbelul, trebuie sa se intretina.

| dullcat a răspuns:

Am si eu astfel de personaje in jur.E greu sa ii tolerez.laughing Eu ma gandesc ca aia e, pana cand vine lasa-ma sa-mi traiesc viata in liniste, sa ma bucur cat se mai poate.

| Mosotti a răspuns (pentru dullcat):

Ai dreptate, sa ne traim viata fie ca va veni fie ca nu WW3, insa e posibil sa vina, dar nu sa zici ca sigur vine, asta e o prostie.

| J0B0MAT a răspuns:

Că războaiele sunt fără atomice.De două ori s-a dat cu atomice în istorie, dar războaiele au fost cu miile.

Întrebări similare