Pai bipolaritate inseamna ca ai si episoade de manie sau hipomanie (o manie mai slaba), adica stare peste normal de bine, exaltare, tonus foarte sus, energie excesiva si asa mai departe, ai asa ceva?
Ca daca nu ai, nu esti bipolar.
In mare parte sunt linistit si calm dar unoeri ma enervez si fac pe nebunu cand vad cata prostie au unii in ei si ca nu isi dau seama de asta si nu inceteaza cu prostia, daca le zic cu frumosu ma ia peste picior, daca ma iau de ei imi zice ca sunt frustrat, sau ca o iau personal, insa nu rezist sa nu fac spume cand vad atata prostie in lumea asta nu pot sa dorm linistit unoeri, ma gandesc doar l acele lucuri rele, acum ceva timp realizasem ca imi pasa prea mult de ce se intampla in jurul meu si ma stresam dar acum am lasa-o mai moale. Am mai auzit la unii colgi ca luau antidepresive sau clmante ar eu nu am luat si sunt ok cred numai ca sunt cam ghinionist si dau numai de tampiti.
Totusi inca nu pot intalege cum pot fii unii oameni atat de nepasatori si ignoranti, eu pur si simplu ma oftic cand vad cate posibilitati au unii si le ignora...
Pai dupa cum zici, n-ai avea tulburare bipolara, doar ca te enervezi cand vezi prosti, nu inseamna ca ai asta. Tulb bipolara e cand esti depresiv adica trist si asa mai departe, sau foarte exaltat, super fericit, superenergic, tonus foarte sus.
Pai unii sunt asa nepasatori ca asa e creierul lor, asa ii face el sa simta.
Ce am zis mai sus era in plus pe langa ce am zis, sunt si depresiv si am energie si schimbari bruste etc ba sunt prea moale ba sunt prea dispe rau, sunt la extreme cum se zice, nu sunt intr-o balanta echilibrata din cauza anxietatii(fricii din subconstient de a nu fii ignorat, dezapreciat, urat, sau respins etc)
Mai pe scurt sunt o persoana buna, intalegatoare,inteligenta care pune pret pe ideile din jur, si consider ca merit tot ce au si ceilalti, dar uite ca de multe ori sunt neindreptatit din cauza ca probabil nu accept falsitatea si sunt sincer si pun prea mult accept pe dreptate.
Oamenii in ziua de azi sunt foarte materialisti chiar daca nu vor sa accepte, nimeni nu sta sa mai discute probleme si sa le si rezolve inimpreuna, toti se inchid in ei pentru ca nu sunt de acord unii cu altii din cauza prostiei.
Pe langa asta, vad ca oamenilor nu le place sa li se spuna adevarul despre ei, daca au o mica problema care poate fi indreptate, multi cand le spui considera ca le zici cu ura si ca ai ceva cu ei, se considera bine cum sunt si atrag atentia asupra propriei persoane, chiar daca incerci sa-i ajuti intr-o oare care masura, si din nou, oamenii vor sa auda doar ce vor ei, ceea ce nu e bine deloc.
Multi spun ca isi doresc bine si ca ar face etc dar daca le ofri sansa nu sunt cu nimic mai bun, sunt toti la fel. Sunt o persoana de incredere insa lumea nu ma considera probabil asa ceea ce ma deranjeaza, judecand fara a-mi cunoaste gandirea, din nou o prostie oameneasca pe care o ignora multi, facand-o fara a-si da seama sau a le pasa in fiecare zi. Am incercat sa schimb gandirea unora dar degeaba, fiecare om e fixat si daca nu i se ofera ceva nu va misca nimic.
Te-as lua la o shaorma cu detate daca tot vrei sau la un gratarel cu mici cu mustar si miez de paine )
Mersi )
AvalohAlyn întreabă: