Eu.
Ma cheamă Alin.
Mi-as fu dorit si eu sa fie ziua mea de 2 ori pe an dar na..Asta e acum
Sunt de parere ca nu trebuie sa iti bati capul pe subiectul asta, de multe ori e o bataie de cap acest nume, nu esti mai sfant daca ai nume de sfant, si mie mi-au pus numele Marian, si mereu la sarbatori trebuie sa dau bomboane peste tot, si urasc cand ma pupa toate babele la munca , de ziua ta de nume cam ai de dat, nu de primit
Dacă te uiți în calendar, în fiecare zi e câte un sfânt, mai puțin cunoscut. Faci o postare pe Facebook că azi e Sfântul x, lma tuturor și îți va zice și ție cineva.
Mai sunt, mai sunt.
Si eu sunt discriminata.
Dar Alexandru, de unde atata sfant?
De 2-3 ori pe an... mi-ai amintit de un fost coleg. Are 2 prenume, ambele de mari sfinti. La un moment dat cei de la Orange dadeau niste bonusuri la onomastica. Si baiatul primea de doua ori pe an. Se distra si el, ne distram si noi...
Caută în calendar, nu prea există să nu ai nume de sfântă. Vezi că se pun și derivatele, astfel încât Vlad -> Sf. Vladimir, de exemplu.
Cum te cheamă?
Nu m-am gasit in calendar
Banuiesc ca nu te cheama Furnicuta . Sigur ar trebui sa existe numele tau in calendar intr-o forma sau alta. Deci cum te cheama?
Nu e vremea pierduta! Inca poti sa mergi la primarie.si sa faci cerere de schimbare de nume.Personal sugerez numele Holly.
Ce e treba ta? Fiecare părinte ii pune copilul sau cum dorește. Ești invidios. Dacă te uiți în calendar în fiecare zi o sa vezi ca este un sfânt care este mai puțin cunoscut.
Neah! Tu? Nu ești discriminată! Ești invidioasă
PS: ar trebui să cunoști: tortul = dulce. Dulcele => îngrășare.
Be Happy...dear