anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai e cineva ca mine?

Îmi plac solitudinea și zilele ploioase, cu vânt;
Îmi plac nopțile de iarnă, când nu e nimeni pe drum iar vântul suieră pe străzile goale (viscol);
Îmi plac plimbările de una singură când e frig și bate vântul;
Îmi place natura dezolantă și să mă plimb prin cimitir în zilele înnorate și când adie vânt rece;
Ah! Și îmi mai plac poeziile lui George Bacovia! ❤

Aceste chestii care pe unii îi întristează și îi bagă în depresie, mie îmi dau o stare plăcută, de pace și plenitudine.
Așa am fost (și sunt) de când mă știu, dar îmi place. happy

Răspuns Câştigător
| MaryMaria333 a răspuns:

Chiar mă regăsesc in ce ai scris acolo, ma bucur că mai există și asemenea persoane. Pentru că noi avem un temperament melancolic, de aceea suntem asa.

37 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depresie, anexita te, dar măcar faci sex cu iubitul deasupra ta

| Seba2013 a răspuns:

Si mie imi place atunci cand natura adie sau atunci cand bate vantul de primavara. Insa uraganul, tornada sau ciclonul nu, pentru ca nu iubesc pericolul (nu sunt vanator de uragane si nici drumet prin medii salbatice). Prefer sa stau in casa la caldura si sa ma feresc de intemperie. O prefer atunci cand se linisteste si se face mai prietenoasa.
Mai imi place Ziua Mortilor atunci cand se ridica. Si copiii atunci cand sunt foarte asteptati, nascuti si prind viata intru-un context de bunastare si bucurie. Cand ma gandesc, ma iluzioneaza si merg mai departe.

| stef87 a răspuns:

Sa nu aud de Bacovia, mi-a picat la Bac la oral, ma mir cum am scapat cu violetul lui. Cand ajung in stari din-astea, mai triste, ma tratez cu niste muzica pe masura si trece.

| VladStoianzismasculualfa2 a răspuns:

Pe unde te plimbi singura? Vreau sa imi ingrop cainele si nu are cine sa imi bata pamantul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dorm adânc sicriile de plumb...

Și pe tine, user drăgălaș.

| Strwberrs a răspuns:

Exact asa mi se intampla si mie si e normal ca unora sa nu le convina ce iti place tie, nu suntem identici.

| oglindasultanului a răspuns:

Pentru ca esti calma, probabil linistita si eliberata. Mediul preferat iti afecteaza starea de spirit, apoi personalitatea se construieste prin adaptare. Am avut momente cand aveam "zapada" in mintea mea, acelea erau momenetele de calm si eliberare.