anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai e cineva care nu o suporta pe Antonia pe aici?
In ciuda frumuseții și vocii sale ridicate in slăvi de alții, mie tipa nu-mi place. O percep aroganta și superficială.
Și nu, nu e vorba de nicio invidie, pur și simplu nu-mi dă un vibe plăcut.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să ştii că ceea ce nu-ţi place la o persoană este exact şi ceea ce nu ai dori să vezi la tine. În cazul de faţă este vorba de aroganţă şi superficialitate. Întrebarea este: de unde vine provine această antipatie? Din unul sau mai multe ataşamente. Care este remediul? Autosuficienţa -> "Eu însumi sunt de ajuns". Adevărul este că ar trebui să ne focusăm pe este cel mai bun la o persoană, nu pe ce este cel mai rău.

Asta a fost doar o paranteză. happy

Răspunsul la întrebare este următorul: în general nu prea sunt de acord cu tabloidele şi cu imaginea pe care acestea încearcă să o înfăţişeze publicului (şi în cazul meu este vorba despre un ataşament). Dar trebuie să recunoaştem că printre ele mai există şi exemple de urmat. Sau măcar câteva lucruri pozitive pe care le putem prelua de la acestea.

7 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Esti invidioasa pe ea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si?
E ok sa nu iti placa toata lumea de pe pamantul asta.

| wildthing a răspuns:

Atunci cand a aparut, inainte de a se apuca sa toarne copii, imi aduc aminte ca mi se parea atat de hot, incat i-as fi dat la buci ca surdu-n toba...doar cu acordul ei, bineinteles.winking Nu i-am ascultat insa niciodata muzica, nu am urmarit-o nici in media, nici in social-media, deci in afara de faptul ca are mai multi copii, cu vreo doi barbati, nu stiu absolut nimic despre ea. Asadar, astazi nu am nici o parere despre ea, nu ma intereseaza din nici un punct de vedere, deci nu mi-e nici simpatica dar nici antipatica...mi-e indiferenta.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru wildthing):

Aa deci daca o femeie indrazneste sa faca copii si mai ales cu 2 barbati, ii scade calitatea ei ca femeie? Asa se explica de ce esti singur

| DeMicUnCălător a răspuns:

Pentru altele. Și tu ești o Antonie

| EestiSodalane a răspuns:

Nu-mi place nicio cantareata de muzica pop

| Miruna0909 a răspuns:

Dar de mine iti place? Daca de ea nu? Chiar ca nu ti place de nmn