anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai e cineva online la ora asta?
S-a a intamplat ceva foarce ciudat(sau nu, nu sunt sigur, sper ca nu). Veneam de la un club acum cateva minute ( in jur de 2:40 AP), am cobarat din taxi, singur, am facut cativa pasi si am auzit un zgomot. Am intors capul sa vad ce e si mi s-a parut ca vad 2 oameni imbracati in negru si o a treia persoana care statea cumva in genunci tinuta de unul. Nu imi e foarte clar pentru ca privisem doar o fractiune de secunda si am fugit in bloc pentru ca eram foarte aproape, ei erau peste strada si starada era goala. Acum nu stiu ce sa cred. Poate mi s-a parut si sper ca da sau poate erau niste prieteni care se "jucau" sau chiar faceau glume extrem de proste ca sa sperie oamenii de pe strada.
Dar daca nu mi s-a parut ma simt foarte prost ca n-am putut sa ajut omul ala posibil agresat. N-am chemat nici politia pentru ca nu eram sigur de ce s-a intamplat si acum nu mai pot sa dorm. Cel mai rau e ca se poate intampla oricui si eu mergeam destul de des pe la ore din astea singur pe strada.
Voi ce credeti?

5 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Evită escapadele la ore târzii.

| FemeiaPisică a răspuns:

Treci peste, nu ai ce să faci. Puteai să te uiți de la fereastră să vezi dacă într-adevăr se petrece ceva acolo.
Poate doar ți s-a părut, nu te-ai uitat cu atenție.
Te gândești că dacă încercai să ajuți acea persoane, unul din agresori poate scoate un cuțit și îți găsești sfârșitul pe asfalt? Nici poliția nu mai este cum era, dacă suni la poliție, vin peste jumătate de oră din motiv că nu găseau locația sau alte scuze penibile.

Încearcă să nu te gândești la ce s-a întâmplat și nu pune la suflet.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa mentionez ca nu mai pot sa dorm sad

| aXandra a răspuns:

Ce probleme au unii...Totuși să hoinărești la ore așa și să ai pretenția ca totul să fie liniștit și ca creierul tău să nu exagereze, nu știu. Oricum a trecut și vino și tu la ore decente acasă!